Érdekes tapintású a herém. Daganat?
Hello!
A gondom az lenne hogy amikor a heréimet tapintom nem a sima herét érzem hanem olyan mintha az erekkel lenne behálózva , a bal herém láthatóan nagyobb , azon jobban érződik és mintha kicsit látszana is , a jobbon kitapintható a here de azon is érzek hasonlót. A lényeg hogy nem igazán 1 kis csomót érzek hanem mintha egy kb 2-3 mm-es ér hálózná be a heréket. Fájdalmaim , gondjaim az önkielégítéssel vagy a spermámmal sosem voltak , vagyis amennyire én látom , orvosilag nemtudom hogy "működnek e".
Normális ez és mindenkinek ilyen (másét értelemszerűen nem tapintottam) , vagy forduljak orvoshoz?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Én nemrég voltam urológusnál, kb ugyanilyen nekem is és orvos szerint nincs vele semmi probléma.
13f
Szerintem te vagy itt a GYK-n a 216265. kérdező, aki feltehetőleg megtalálta a mellékheréjét... (Googliban olvass utána, hogy a here melyik részén tapad; ha neked mégis máshol van és kemény, tömött esetleg érdes a kiemelkedés, akkor mindenképp menj orvoshoz, mert láttam én már 20 éves hererákost).
A bal here pedig szinte mindenkinél nagyobb, mert jobb a vérellátása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!