Elestem tegnap, a farcsontomra. Nem lehet komoly? Ha lehajolok az nem fáj de ha emelkedek fel az nagyon.
Figyelt kérdés
Hasonló mint amikor a bokám megzúzódott, legalábbis az érzés. Vietnámi balzsammal kentem be. Mikor múlhat ez el? Sajnos a munkámhoz is szükség van a derekamra vagyis nem is derék táj inkább lejjebb.2012. dec. 21. 15:30
1/3 anonim válasza:
Akár el is törhetett!
Ha nem tudod használni menj vele orvoshoz mert nem biztos hogy helyre jön magától!
2/3 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy ez mostmár egy hete történt, és hát még mindig figyelnem kell. ha hirtelen lehajolo, pl macskát megfogni, iszinyat hogy fájt tegnap. amúgy már nem olyan mint eleinte de úgy mozoghatok mint egy idős ember, a derekam nem enged.
2012. dec. 27. 06:08
3/3 anonim válasza:
Akkor szerintem menj vele orvoshoz, kinevetni biztos nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!