Ugye nem komoly? Szarul festek.
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel mentem haza koncertről, és leöntöttek vizzel, ingben voltam és nagyon hideg volt, messze volt a szállás, sokat kellett gyalogoljak és rohadtul fáztam. MA reggelre minden porcikám fájt, főleg a hátam és derekam, eléggé felfáztam, és nagyon fáj a szemem ha jobbra. balra vagy felfelé nézek. Alig tudok mozogni ugy fájnak a lábaim és kezeim. A fejem is háa mozgatom és a nyakam rohadtul. Tüdő gyulladás? Menjek orvoshoz vagy meleg tea fekvés rendbejövök hamar?2012. aug. 22. 00:40
1/6 anonim válasza:
ha sz*rsz rá, akkor simán lehet belőle tüdőgyuszi a jópofa arcüreg gyulladásod mellé (hacsak nem találtak szemgödörbe egy sörösüveggel). tűnés az orvoshoz.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szarok rá, nem tudhattam előre hogy szarul leszek. Főleg nem ennyire. Ja és nem találtak szemgödörbe egy sörösüveggel sem.. Mindkét szemem fáj, és feszit.
2012. aug. 22. 00:52
3/6 anonim válasza:
Soha ne hegessz védőpajzs nélkül.
4/6 anonim válasza:
"Ugye nem komoly? Szarul festek."
Nem baj az, ha nem tudsz festeni...én is szarul festek és rajzolok.
5/6 anonim válasza:
Nem valószinü a tüdőgyulladás, de menj orvoshoz. Izületeid begyulladhattak. Fejed-nyakad tünete is gyulladásra utal(hat).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. :)
2012. aug. 22. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!