1/10 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy azt támogatja a TB. Engem is meg akartak műteni és nem mondták, hogy fizetni kell.
2/10 anonim válasza:
Egészségügyileg indokolt műtétet támogat a TB!
3/10 anonim válasza:
gondolom, nem magánklinikára mentél. ha nem, akkor jogos a felháborodásod. gondolom az orvos finoman tudatta veled, h nála ennyibe kerül. válts orvost, ez tényleg tb támogatott, egy fillért sem kellene fizetned elvileg. az más kérdés, h szinte mindig adnak a betegek a műtét után (!) - annyit, amennyit ők "gondolnak". ha a te orvosod előre megsúgta, h mennyi az annyi, én a helyedben keresnék egy másikat. ez rutinműtét, számos jó fül-orr-gégész van és mindegyik képes rá. simán találsz olyat, aki ugyanolyan jól műt és nem támaszt ilyen feltételeket.
4/10 anonim válasza:
3. vagyok. amúgy maga a műtét szűk fél óra, az én orvosomnak eztán a tampon kivételéig nem volt dolga velem. pár napig kórházban feküdtem, 5 méternél közelebb nem is jött hozzám és átsiklott felettem a tekintete. aztán kivette a tampont, kb 5 perc alatt és ennyi, nem láttuk többet egymást. én is adtam, utána, és korántsem ennyit... amúgy nagyon szép munkát végzett, vhányszor egy kollágája belenéz az orromba, megjegyzést tesz rá, h milyen "szépen megcsinálta"... tehát nem arról van szó, h elégedetlen lennék vele, lelkiismeretes volt. gész egyszerűen nem igényel túl nagy jelenlétet egy ilyen az orvostól. irreális érte ez az összeg...
5/10 anonim válasza:
Kérdező! magánklinikára gondolsz ugye? :)
6/10 anonim válasza:
Én saját szememmel láttam olyat hogy valakitől a TB orvos nem kért semmit és ő erőszakolta bele a zsebébe az orvos még mondta is hogy ne adjon majd leszakadt az orvos zsebe erőszakkal nyomta a zsebébe, és utána azt terjesztette hogy az orvos 50 ezer Ft-ot kért tőle!Sokan képesek ilyet terjeszteni is!
7/10 A kérdező kommentje:
Jó igen egy fontos tényezőt kihagytam, Magánklinika igen.
Csak meglepődtem látszik,hogy szerencsére eddig nem voltak ilyen egészségügyi gondjaim,hogy tudnom kéne így meglepődtem.
2012. nov. 9. 13:32
8/10 A kérdező kommentje:
endoscopos műtét
2012. nov. 9. 13:33
9/10 anonim válasza:
5 válaszoló vagyok. Én mandulám akartam kivetetni magánklinikán, de árakat látva maradt Tb. De nem bántam meg, mert 20 perces rutinműtétért kár is lett volna ennyi pénzt kifizetni.
10/10 anonim válasza:
7. kommented
pff. akkor kár volt felháborodnod. legalább rendesen kifejthetted volna a kérdést.
amúgy, amit korábban írtam, így is áll. ha nem akarsz ennyit fizetni, TB-re is megcsinálják neked, csak nyilván nem uaz az orvos. még mindig választhatod ezt a megoldást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!