Haláloshármas kérdése:
Mit tegyek ha rohadtul fáj a fogam és nem akarok fogorvoshoz menni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 15:53
3/21 anonim válasza:
Menj fogorvoshoz, ne itt rinyálj.
4/21 anonim válasza:
Velem is előfordul, én nem azért nem megyek, mert félek tőle, hanem mert nincs biztosításom, így másképp kell megoldani. Ha az ínyeddel van baj, akkor segít a Corsodyl, ha lyukas a fogad, akkor ha van rá lehetőséged, menj el mégiscsak fogorvoshoz. Nekem az Algopyrin szokott segíteni, ja meg ne egyél édességet, nekem attól jobban szokott fájni. Remélem segíthettem, és jobbulást!
5/21 anonim válasza:
Miért nem akarsz fogorvoshoz menni? Ez itt a legfontosabb kérdés. Már bocs, hogy visszakérdezek.
6/21 A kérdező kommentje:
félek tölle
2012. dec. 24. 07:58
7/21 anonim válasza:
Hát ilyenkor szokott az lenni, hogy eljön az a fájdalom, amikor az már erősebb, mint a félelem. Ezért a szenvedés rákényszerít, hogy fogorvoshoz menj. Persze, kevesebbet szenvednél, ha nem várnád meg azt az erős fájdalmat, mikor már nem lesz lehetőséged a mérlegelésre. Ez a te döntésed. Szenvedhetsz, ha akarsz. Ebben az egyben (a szenvedésben) korlátlan lehetőségeink vannak, nekünk embereknek:)
9/21 anonim válasza:
Szerintem idd le magad, menj le a környék legzűlöttebb szórakozóhelyére, szólj be a legnagyobb társaságnak, majd próbáld az arcod azon oldalát odatartani az ütéseknek, amelyiknél a fájós fogad van, olcsó (pia és belépő), és nem akármilyen móka, utólag lesz mit mesélni az onokáknak, és még a haverok előtt is nagy leszel, hogy be mertél szólni... :)
10/21 anonim válasza:
Szánd rá még is csak magad és menj el fogorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!