Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van lyukas fogam de majd csak...

Van lyukas fogam de majd csak januárban akarok menni a fogorvoshoz sokat romlik addig?

Figyelt kérdés
így is úgyis idegkezelni akarják, meg van egy picike lyuk és azzal is jan.ban akarok elnenni.sokat romlik addig?
2009. nov. 22. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Búcsúzkodj a fogadtól. Januárig bőven van időd rá.

Viccet félretéve, ha nagyon-nagyon-nagyon vigyázol rá, akkor ennyi idő alatt nem sokat fog tovább romlani. De akkor tényleg legyen meg a napi min. 2 fogmosás és cukrot se nagyon egyél. Reméljük a legjobbakat.

2009. nov. 22. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Volt egy fogam, ami elkezdett romlani, de egyszerűen nem tudtam időt szakítani orvosra suli és munka mellett. 3 hét alatt akkora kráter lett rajta, hogy egy az egyben ki kellett húzni. Mondjuk utána, hogy elért egy bizonyos szintet már rem romlott. Pedig, nem eszem sok cukrot, napi 3 fogmosás, szájvíz, fogselyem...

21/L

2009. nov. 22. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem húznám,annál többet kell majd dolgozni a fogdokinak rajtad,minnél késöbb mész el...,és annál "fájdalmasabb"!Ess túl rajta sztem minnél elöbb!!;)Én ha van már egy kis lyuk rögtön megyek...
2009. nov. 22. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
6 hét az semmi egy fogromlásnál. De ne legyen belőle 6 hónap.
2009. nov. 22. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Januárig nem fog romlani nagyon tovább... de igaza van az előttem szólónak, ne az legyen, hogy majd januárban mész aztán mégsem. (én szívtam már meg így, hogy húztam-halasztottam)
2009. nov. 22. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!