Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szívinfarktus lesz?

Szívinfarktus lesz?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy akár hetekkel elöbb is jelentkezhetnek tünetek. 4napja fáj a jobb és a bal kezem is, hol ez, hol az, de nem folyamatosan, csak néha néha, és inkább az alkarom. Nem zsibbad. A lapockáim is fájnak, de azok sem folyamatosan. De ezn kivűl semmilyen tünet nem jelentkezik, nem fokozódik a fájdalom megerőltetésre, nem leszek rosszul, nincs hányingerem és semmi. Ez lehet hogy a szívroham előjele? Vagy mi lehet még?

2012. dec. 17. 14:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és kb 2hónapja EKG t is csináltak nálam, meg mellkasi röntgent, de nem a szívem miatt.
2012. dec. 17. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
nehezen hiszem (lehet, hogy huzatot kaptál valahol)
2012. dec. 17. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet megfázás és hátizom/ízületi probléma is, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni
2012. dec. 17. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
nem ,ezek az akkut aranyér jelei...
2012. dec. 17. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Épp az hogy a szívrohamnak 90%-ban még elötte 2 percel sincs tünete sőt az EKG sem mutatná ki. Szerintem vagy huzatot kaoptál van be van állva a csukjás izmod az is lesugározhat a karodba, főleg hogy irod hogy fáj a lapockád, igy szerintem az izom be van csomósodva, ha masszairozod nem érzed hogy kemény és ugrálnak a csomók? Ideg gyulladás is lehet. De amint látom elég hipohonder vagy igy hogy rögtön ez jutott eszedbe nekem ez nem jutna eszembe ilyen tünetekre.
2012. dec. 17. 15:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen, sajnos nagyon pesszimista vagyok, és mindig egyböl a legroszabbra godnolok. Ennek talán az az oka, hogy 13éves kormoban, egy teljesen átlagos orrpolipról derült ki nálam, hogy az mégsem orrpolip, hanem egy férfi ököl nagyságú daganat, amit 2hónapja, 3adszorra vettek ki, összesen 7műtéttel. Egyébként 17éves vagyok.

2012. dec. 17. 16:14
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor jobbulást,nyugi nem lesz szívrohamod és próbálj meg felül kerekedni a pesszimizmuson mert csak a saját életedet keseírted meg vele feleslegesen.
2012. dec. 17. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
17évesen nem kapsz szívrohamot....
2012. dec. 18. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!