Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez sérv lesz tünetek alapján?

Ez sérv lesz tünetek alapján?

Figyelt kérdés
El fogok menni vele orvoshoz, csak kiváncsi vagyok más véleményére. Néhány hónapja az alhasam jobb oldalán észrevettem valami kis dudort, ami olykor ott volt, olykor eltűnt. Pár hete azonban néha tompán fáj, nyomásra érzékeny. Mintha nyomna valamit, szervet, és néha mintha lent nyomna a kisajkaknál. Férjemmel együttlétekkor is néha érzem, mintha nyomna az a dudor valamit. Másfél éve szültem, azóta a hátam alsó részén, jobb oldalon is fájdalmaim vannak (ezzel voltam dokinál, de nem vizsgált túl komolyan), és néha ott is érzek egy dudort, talán ezzel is összefüggésben van?
2012. dec. 11. 15:23
 1/1 anonim ***** válasza:

a sérv, ha kijön nem tűnik el és jön elő kis idővel később...szerintem...nekem volt sérvem és az bizony nem tűnt el.

ultrahangra menj ott szerintem kiderül pontosan,mi lehet a baj.

2012. dec. 11. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!