Miért lehet az, hogy ha valami negatív dolgot érzek vagy ideges vagyok elkezdek öklendezni és hányingerem lesz?
Figyelt kérdés
Stresszhelyzetben, búcsúzkodáskor folyton ez van és nagyon zavar.2012. dec. 7. 20:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezt neked kellene kiderítened, mi lehetett a kiváltó ok? Mióta van ez nálad, és most hány éves vagy?
És mit nevezel stresszhelyzetnek? Tudod, mindent be lehet gyakorolni, kellő edzéssel. Írd jól körül a bajodat, lehet magad is rájössz az okára. Lehet, tudat alatt már tudod, mi is okozza ezeket a tüneteket.
2/4 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. 1-2 éve kb. Az ok valószínű hogy a családi viszály amit nem tudok feldolgozni. És az egyetlen menedékem a barátom. És ha tőle búcsúzkodom az is negativ élmény. És akkor is előjön. Csak emiatt zavar az egész. Nem tudom leküzdeni, hogy ne jöjjön elő ez az inger.
2012. dec. 7. 22:09
3/4 anonim válasza:
Szerintem a félelem miatt. Lehet olyan valódi oka, amiről nem tudsz, csak érzed. Sokan megérzik a bajokat, pl. ha a tudtukon kívül történik valami rossz, ami erősen érinti őket.
4/4 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Az ok valószínű hogy a családi viszály amit nem tudok feldolgozni. "
Szia"
Ki viszálykodik, kivel? A barátodtól való búcsú már előrevetíti, hogy mész a "rossz" helyre. Ezért jön elő. Nyugodtan elemezd ki ezt a dolgot, és tudatosítsd magadba, hogy ebből van kiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!