Abbahagyjam a gyógyszer szedését?
Figyelt kérdés
Sziasztok a tanácsotokra lenne szükségem. Több mint 1 éve pánikbeteg vagyok amire gyógyszert is szedek már annak is elmúlt 1 éve és szeretném már abbahagyni nem akarok örökké gyógyszereken élni. Csak az a baj,hogy nagyon félek nem akarom,hogy a tünetek újra előjöjjenek. Amikor legutóbb voltam az orvosnál azt mondták,hogy most már megfelezhetem a gyógyszert de ennek már több mint 3 hónapja én azóta már meg is negyedeltem a gyógyszeremet és több mint 2 hete már úgy szedem. Ma viszont úgy döntöttem,hogy nem veszem be a gyógyszert szerintetek jól tettem? Adjatok tanácsot mit csináljak nagy szükségem lenne rá köszönöm előre is.2012. dec. 15. 15:38
11/15 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondták,hogy 3 hónapig szedjek felet én be is tartottam és most 2 hete döntöttem úgy,hogy megnegyedelem a gyógyszert
2012. dec. 15. 16:39
12/15 anonim válasza:
Nem kellene mår ellenőrzésre menned? Nem lesz bajod,ha még egy hónapig szeded,ne akarj visszaesni.
13/15 A kérdező kommentje:
úgy döntöttem,hogy még nem hagyom abba és felkeresem az orvost majd ő megmondja.
2012. dec. 15. 20:54
14/15 anonim válasza:
"Én akkor sem igazán érzem jól magam ha szedem a gyógyszert úgy sem vagyok egészséges de viszont sokat javult tőle az állapotom azért szeretném abbahagyni. Keressem fel az orvost?"
Ha kezd javulni a hangulata az már nagyon jó jel, de mint írja még nem az igazi a kedélyállapota ezért még fontos hogy továbbra is szedje a gyógyszerét! Az én véleményem hogy félévig még tartsa be a kezelője által megjavasolt terápiát és ne csökkentse az antidepresszánsa adagját mert az lényeges.
15/15 A kérdező kommentje:
Azt is észrevettem mióta beteg lettem,hogy nagyon érzékeny vagyok a frontokra mert akkor fáj a fejem meg néha szédülök is ez is a pánikbetegség miatt van? Ja és még a buszozást sem bírom mert nyugtalan leszek és kapkodom a levegőt néha.
2012. dec. 16. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!