Melyik a legjobb gyógyszer fejfájás ellen, kinek mi használt?
Figyelt kérdés
Nekem eddig csak az Apranax, de ez vényköteles, jó lenne valami nem vényköteles jó gyógyszert találni, vagy egyéb természetes megoldást!2012. nov. 27. 19:55
1/9 anonim válasza:
Algoflex-t próbáltad? Az kifejezetten csak fejfájás ellen való.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt még nem, talán azért mert az Algopyrin nekem semmit nem ért és a név alapján talán egy a hatóanyag. Csak úgy, hogy Quarelinnel együtt - amit elvileg nem lehet, két Panadol Extra, ja és ami jó volt még az Advil Ultra, csak az Apranax jóval kedvezőbb áron van.
2012. nov. 28. 11:37
3/9 anonim válasza:
Én az Apranaxot menstruációs görcsökre szedem, nagyon jó kis anyag :-) Fejemre minden vénykötelest próbáltam és csak a Saridon jött be
7/9 anonim válasza:
A kérdés az volt, kinek mi vált be, hát én leirtam. Az Ibuprofen nálunk nem vényköteles, és kétlem, hogy havi 1-2 szem bevétele miatt olyan súlyos mellékhatások jelentkeznének, mint a linkelt cikkben.
8/9 A kérdező kommentje:
Igaz és tulajdonképpen fejfájásra olyan szerek szoktak hatni, ami élénkít, mivel kitágítja az ereket az agyban.
2012. dec. 12. 18:38
9/9 anonim válasza:
Nekem a panadol extra duplán. Az hatni fog, de sok vízzel kel meginni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!