SOS! Mi ez? Úgy félek
Figyelt kérdés
REfluxos vagyok valószinü, foylamatosan marja valami a torkomat és néha egy pillantra olyat érzek hogy a torkomban lent valami remeg..és elég rekedt is vagyok. de köhögnöm nem kell. mi ez az egész???? :(2012. dec. 4. 19:26
1/3 A kérdező kommentje:
épp az előbb énekeltem. és most éreztem :(
2012. dec. 4. 19:27
2/3 anonim válasza:
Attól hogy maró érzést érez a torkán még nem biztos hogy refluxa van. A felesleges, sok gyomorsav felböfögése konkrétan a rexflux de ha gyomor égés nincs akkor sav sem valószínű. Nyomja meg az újával a gyomorszájnál és ha érez kellemetlen maró, égő érzést akkor sava van, ez esetben elmegy a háziorvoshoz aki ír fel savlekötőt. Ha nem ez áll a háttérben ajánlatos fül-orr gégészeti szakrendelésre elmenni.
3/3 A kérdező kommentje:
Voltam fül orr gégészeten, nem láttak semmit a torkomban, csak azt mondta reflux, menjek gastroenterológiára...de annyira kellemetlen ez az egész. lehet a légcsövemet érzem. bár köhögni nem szoktam :S
2012. dec. 4. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!