Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi baja a torkomnak, félek?

Mi baja a torkomnak, félek?

Figyelt kérdés
19éves lány vagyok, és tegnap este óta a torkomban érzek valami furéát ahogy nyelek, mintha lenne ott valami ami nem megy le, nem mindig érzem de elég sürün, és ilyenkor nagyon ideges leszek. Nem fáj, ha eszek tudok nyelni rendesen stb, de olyan mint amikor pl le van rakódva a slejm vagy ilyesmi, be vagyok parázva. Dohányzom is, bár mostanság már nem, mivan ha daganat, mert pl rákos vagyok?? :/
2012. nov. 30. 17:34
 1/4 A kérdező kommentje:
a nyelőcsövemben érzem középen, nem a mandulámnál.
2012. nov. 30. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Bár kizárt, hogy ne lenne, de van torokgyík elleni oltásod? (Di-Per-Te)
2012. nov. 30. 17:46
 3/4 A kérdező kommentje:

nem tudom, hogy van-e... de nem is voltam beteg, lázas se vagyok meg semmi bajom. az nem betegséggel jár???

meg mostanság a szám íze is olyan fura,kesernyés...

2012. nov. 30. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak torokgyuszi előtt állsz és alakulóban van. Amit érzel az a garatfaladon lehet egy gyulladt kis "sziget"

ami pont nagyon érzékeny helyen van, a nyelved tövében. Nekem is dereng valami ilyesmi évekkel ezelőttről. Egyébként egy időben én is mindig nagyon izgultam ha valami furát tapasztaltam. Aztán elejét vettem a dolgoknak és minden kis szarral elmentem a dokihoz azon nyomban amikor beparáztam. Csak azért hogy megnyugodjak. Tudom macera, de én a helyedben elmennék, várnék egy órát a gégészeten és megnézetném. 99% hogy megnyugtató választ fogsz kapni.

2012. dec. 10. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!