Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon félek, minek a jelei...

Nagyon félek, minek a jelei lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek!!!

Egy éve kezdődtek a gyomorpanaszaim, időnként hánytam kicsit, sokat büfögtem, fel voltam puffadva, egyszóval refluxos tüneteim voltak, a háziorvosom kímélő étrendet javasolt és ennyi. A panaszok elmúltak, pár havonta előjött a szörnyű gyomorfájás, ami most már fél éve kínoz. Ez idő alatt fogytam is egy jó pár kilót, és teljesen erőtlen lettem, nincsen energiám semmihez, akármennyit alszom állandóan ki vagyok merülve és folyamatosan fáj a gyomrom. Visszamentem a nyáron immár új háziorvosomhoz, aki vérképre küldött, s miután ott nagy eltéréseket nem talált savlekötőt irt fel. Hát ez sem használ semmit.

Félek, hogy valami nagy gond, esetleg gyomorrákom van. Visszamenni az orvoshoz nem tudom mikor lesz időm, az mire továbbküld a gastroenterológiára, onnan esetleg tükrözés... rengetek idő. Mit csinálhatnék? addig megőrülök a félelemtől.

23/N

2012. okt. 11. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Istenem, milyen ez az egészségügy manapság?!

Már a második alkalommal el kellett volna hogy küldjenek részletesebb kivizsgálásra.Szóval, a második dokid sem lehet egy nagy szám...

Talán megérné magán belgyógyászhoz menni, legalább egyszer, talán az jobban odafigyelne és a megfelelő vizsgálatokra elküldene.Ez sok mindentől lehet,leírás alapján, sőt még vérvétel alapján is nehéz eldönteni.De, ha a vérvétel semmi eltérést nem mutat, afelől legalább biztos lehetsz, hogy rákod nincs és valószínűleg májbetegséged sem.Viszont lehet esetleg gyomorfekély, ami szintén nem játék hosszú távon, bár nem halálos, ha kezelik.

Lehet esetleg epeprobléma is vagy talán ételallergia, de ez nagyon bizonytalan, bár lehetséges.Én legfőként ezekre tippelek, de bármi is az, mindenképp időt kell szakítanod rá és kiharcolni a további vizsgálatokat.

2012. okt. 11. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Próbálj megnyugodni, ugyanezek voltak a tüneteim, éjszakákon át fetrengtem annyira fájt a gyomrom, hánytam stb... háziorvosom megnyomkodta gyomrom mondta sok a sav, írt fel gyomorvédőt, nem használt, írt fel erősebbet közbe kaptam időpontot gyomortükrözésre arra azt hiszem 1-1,5 hónapot kellett várnom. Kiderült, hogy "csak" rengeteg a savam. Most is előfordul sajnos, hogy iszonyatosan görcsöl a gyomrom, hasam de most már legalább tudom, hogy "csak" a sok sav és nem komolyabb. Kerüld el a savat okozó ételeket, nálam csoki, kávé, fagyi ami teljesen padlóra küld. Mindenestre próbálj megnyugodni, mert ha stresszelsz csak még rosszabb.
2012. okt. 11. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy gyomortükrözés tényleg nem ártana. Próbálj egy jobb dokit keresni, akár magán úton.

Nekem is voltak, vannak savproblémáim. A Salvus víz igazi megváltás volt. Ha érzem, hogy valami nem stimmel csak iszom 1dl belőle és rendbe teszi a dolgokat. Ha még nem próbáltad, ajánlom Neked is. Kb 500 Ft 1,5l, gyógyszertárban lehet kapni.

Jobbulást!

2012. okt. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!