Szabálytalan a menstruációm, amit már megszoktam, és állítólag nem is baj. Augusztusban jött meg, aztán most október közepén.. Előtte egy nappal iszonyat migréngörcs kapott el (előtte ilyen 15 évvel ezelőtt volt nekem egy gyomorrontás miatt), ijesztő volt h újra előjött a migrén. A PMS tüneteket kb 3-4 hétig produkáltam a menstruációm előtt, szakadt le a mellem. :S Októberben nagy nehezen megjött, azóta 5ször volt migréngörcsöm, ma is előjött és hánytam is... mellem fáj, hülyeségeket álmodok, ingerült vagyok, igazából én vagy hormongondra gondolok, vagy pedig gyomorrontásra... De ijesztő az elmúlt időszakban az az 5 migréngörcs :S Valakinek tippe van mi lehet? Esetleg másnak volt ilyen?
Vagy nem tudom, megéri csinálni egy 3-4 napos méregtelenítő kúrát ahol csak folyadékot iszom, plusz egy kis gyümölcs? Az elmúlt időszakban rengeteget ettem, és össze vissza, erre is gondoltam h emiatt jött elő a migrén :S Ma pl. a zsíros levestől jött elő...és úgy hánytam ki mindent :S
2012. dec. 2. 00:37
2/10 A kérdező kommentje:
Ja, és terhes nem vagyok!!
2012. dec. 2. 00:40
3/10 anonim válasza:
Én azonnal háziorvoshoz fordulnék,de a helyedben elkezdenék szedni vasat,mert lehet az is befolyásolja, meg egyébként is kéne szedni(igaz,h tavasszal kell 2hónapon keresztül,de nem baj ha most is szeded.)
2012. dec. 2. 00:57
4/10 A kérdező kommentje:
Most "kitisztítom" a szervezetem, ha nem múlik orvos lesz. Stresszes is vagyok nagyon :S
2012. dec. 2. 01:32
5/10 anonim válasza:
Pontosan igy vagyok 6 éve. Átlagban kéthetenként van migréngem. A pszichológusommal megállapitottuk, hogy lelki oka van, viszont megoldást még mindig nem találtak rá. Ilynkor 3-5 kilót is szoktam fogyni egy nap. Nemsokára neurológia oldalán indulok el a kivizsgálásoknap, lehet kórházba fognak fektetni. Remélem egyszer vége lesz!!!
Amúgy nem tudom, ha tudtál róla, de migrénesk altalában nem ihatnak alkoholt, szénsavas italokat meg bizonyos ételek is kiválthatják. Amit tudsz kerülj el. Kerüld a stresszhelyzeteket!
Sajnálom, h nem tudtam sgiteni. Én is pontosan ilyen helyzetben vagyok és nem látom a kiutat. :(
2013. jan. 31. 18:44
6/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Elmúlt már. Fogalmam sincs mi volt az oka, de egész január elejéig tartott, heti háromszor jött elő a migréngörcs, látászavarokkal, mindennel, volt h csak látászavar volt, majd kapkodtam be a gyógyszereket hogy ne legyen belőle migrén. Majd elkezdtem szedni a magneB6-ot és a vasat. És elmúlt!! Lekopogom hogy január első napjai óta egy migrénem sem volt, sem pedig látászavar. Próbáld ki te is a magneb6-ot és a Béres vastablettát!
2013. jan. 31. 20:51
7/10 anonim válasza:
Örülök neked, tényleg. Nekem a leghosszabb idő amig nem volt migrénem az 71 nap volt.
A magneB6ot és a vasat folyamatosan szeded, vagy megszakitásokkal, vagy csak egy kezelést csináltal és elmaradt a migrén?
2013. febr. 1. 19:25
8/10 A kérdező kommentje:
Folyamatosan elkezdtem szedni mindkettőt, és mikor eltelt 3-4 nap, már éreztem h nem fog többé jönni a látászavar és az azt követő migrén. Igazából nekem a látászavar volt az ijesztő, tipikus aurával járó migrénes tünet, ha nem kezdtem volna kapkodni rögtön be a gyógyszereket akkor jött volna az erős fejfájás. Valószínű egyébként h valami hiányom lehetett. Úgy voltam vele hha 3-4 nap alatt nem jött elő már nem is fog, mert október óta heti 2-3 alkalommal mindig jött a zsibbadás, látászavar. Azóta tényleg semmi. A DM-es 30 db-os magneB6ot szedtem, ami kb 300 forint, kis zöld bogyók és a Béres Vastablettát ami majdnem kétezer forint volt... De legalább nincs több ilyenem. Gondoltam arra is, h a hormonok tették ezt velem mivel évek óta szabálytalan a menstruációm, október óta meg gyakorlatilag beállt, és max 1 hetes késéstől nincs hosszabb időtartalmú késésem. Eddig volt hogy hónapokig kimaradt. És még valami ami eszembe jutott!! Csináltam egy Cholagol cseppes kúrát is a vitaminok mellett. Az epére van. Olvastam h a migrén oka az epe is lehet, a felgyülemlett sok méreganyag. Napi 2szer kaptam be 15 cseppet cukorra csepegtetve. Na lehet h az hozott helyre. Vagy a vas, vagy a magnézium, vagy a Cholagol csepp. Érdemes mindhármat kipróbálni, hátha valamelyik neked is jó.
2013. febr. 1. 22:43
9/10 anonim válasza:
Mennyi ideig szedted ezeket a gyógyszereke? Vagy csak akkor vetted be mikor kezdődtek a rohamok? Vagy rendszeresen?
2013. febr. 2. 19:27
10/10 A kérdező kommentje:
Rendszeresen szedtem, dec végén kezdtem el mindent szedni, karácsonykor, 26án volt az utolsó rohamom, másnap vettem meg a vitaminokat és a cseppet. Napi egy tabletta vas és magnézium, meg Cholagol csepp, nemrég hagytam abba a kúrát, nem jöttek vissza a rohamok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!