Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tudnék visszaszokni a...

Hogy tudnék visszaszokni a rendes alvásra?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy folyamatosan pár éve éjfélkor, éjfél után fekszem le. :S Ez kikészít. De sajnos nem tudok visszaszokni, mert előbb nem vagyok álmos már. Egy éve kiküszöböltem egy elég nagy stressztényezőt. Ennek eredményeképp már tudok fáradt lenni. Mert előtte sosem voltam fáradt csak pörögtem és fájt a fejem meg vergődtem az ágyban órákat. Mostmár tudok olyan álmos lenni, hogy órán elalszom.

A másik meg az, hogy van amikor párszor sikerül időben, de nem látom a hatását, szóval semmivel sem érzem magam jobban és a karika sem kisebb a szeme alatt. Hogy kéne csinálnom?

2009. aug. 19. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Elöször is kelj fel reggel 6 és 7 között MINDEN NAP, akkor estére elég fáradt leszel. Lehetöleg sokat legyél a szabadban, ne a gép elött ülj egész nap.

MINDEN ESTE feküdj le 10-kor, akár álmos vagy, akár nem. Idövel megszoja a szervezeted az új napirendet, de ez nem megy egyik napról a másikra.

Hatását is csak akkor fogod tapasztalni, ha már LEGALÁBB egy hónapja idöben elalszol. (A karika a szemed alatt nem biztos, hogy ettöl van, lehet alkati dolog, vashiány és még sok minden)

2009. aug. 19. 08:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát jó, csak eddig nem volt... Viszont ugyanazt eszem, meg ugyanúgy élek, szóval akkor nem tudom mi változott.

Csak attól félek ha pár napig nem sikerül, borzalmas fejfájásom lesz amitől rettegek. És amire nem használ semmi... Ez is csak akkor van még kevesebbet alszom.

2009. aug. 19. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Rettegj! :D Ezt csináld legkevésbé. Légy biztos benne hogy amit egy nap véghezvittél az jó, pöpec, nem köthetnek bele -ha mégis már tudod is a választ- légy nyugodt afelöl amit csinálsz, és igy nyugodtan is mehetsz haza, fekhetsz le, aludhatsz. A stressz kikészit mindenkit, étvágytalanság, alvászavar, egyéb finomságok. Nem tom energia italt iszol e, de ha igen hagyd abba :)
2009. aug. 21. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Agykontrolloz!

Nekem minden alvásgondomat megoldotta. Leginkább a stressz megszüntetésére jó.

2009. aug. 21. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!