Nem tudok hetek óta aludni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hiába fáradok el,maximum éjfélig,hajnali 2-ig megy,aztán fel kell kelnem,mint most is. És nem tudok aludni.Tud valaki valami természetes gyógymódot erre?2012. nov. 26. 01:03
1/8 A kérdező kommentje:
Hát ha ez lenne a baj..De nem iszok,mert undorító szaga van,és mert nem élek ilyen dolgokkal.Ha okosat nem tudsz írni,akkor hülyeséget meg ne írj!
2012. nov. 26. 04:58
2/8 anonim válasza:
Mikor fekszel le? Hány órát vagy ébren? Kávét, kólát, bármilyen koffeintartalmú folyadékot iszol napközben? Ha dolgozol, akkor 1 műszakban vagy esetleg 3 műszakban dolgozol?
3/8 A kérdező kommentje:
egy műszakban dolgozom és nem iszom semmi ilyesmit. Hiába fekszem le este 8-kor,fent vagyok már éjfélkor,ha később akarok lefeküdni akkor meg nem tudok aludni,mert nem vagyok kisit sem álmos. Amúgy 24 éves vagyok.De ez már nagyon kellemetlen.Max 4-5 órát ha alszom egy nap.És érzem,hogy fáradt vagyok,de álmos az nem!
2012. nov. 26. 06:29
4/8 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg azt, hogy kihagysz egy éjszakát. Talán hatásos lehet, amennyiben ez sem, keress fel mindenképpen egy orvost.
5/8 anonim válasza:
Ezt is érdemes megpróbálni!EGYBIBÉS GALAGONYA Csészénként egy púpozott teáskanálnyi
egybibés galagonyát (levelet és virágot) forrázzunk le, fél percig hagyjuk ázni, szűrjük le, és napközben
elosztva két csészével kortyolgassunk el.Ez egy gyógynövény tea!
6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem bírok semmilyen teát meginni. Már gyerekkorom óta van ez a teafóbia sajnos.
Próbáltam már,hogy nem aludtam egy éjjel,de csak azt értem el,hogy hulla voltam és utána ugyanúgy tudtam aludni 4 órát...A doki meg altató írt fel,de ilyenekre nem akarok rászokni.
2012. nov. 26. 09:57
7/8 anonim válasza:
Pedig valószínű, hogy a szíveddel nincsen rendben valami.Kardiológussal kellene beszélned! Hogyan bírod a fizikai terhelést? Hamar kifáradsz?
8/8 A kérdező kommentje:
Nézték már azt is,de teljesen egészséges,és a terhelést is bírom,nincs ezzel gond.Én már arra is gondoltam,hogy talán túl stresszesen élek és emiatt nem tudok aludni,mert ezt sokaktól hallom.
2012. nov. 26. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!