Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! Pánikbetegség kezelése?

SOS! Pánikbetegség kezelése?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, mindenféle betegségektől...pl most azon agyalok mi van ha leáll a szivem meg ilyenek. halálfélelem..mit csináljak?

2012. nov. 19. 10:19
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
énsem tudom mitől szorongok...nekem 2 ével ezelőtt sosem volt semmi ilyen bajom...mikor kivették a mandulámat az nagyon megviselt akkor jött az első tünet hogy jaj megfulladok és azóta vagyok ilyen ....
2012. nov. 19. 12:27
 22/28 anonim ***** válasza:
Szívritmuszavarom nekem is szokott lenni,pont amit írtál,hogy egyet kihagy és utána erősen üt egyet.Meg a mellkasomban érzem a szívverést.Sztm biztos hogy befolyásolják a hormonok.még aki nem pánikol azok is sokan nincsenek jól menstruáció előtt.
2012. nov. 19. 12:30
 23/28 A kérdező kommentje:
hát igen...valahogy le kellene küzdeni ezt az egészet...de egyedül lehetetlen...nekem például nagoyn sokat segitett mikor barátommal voltam egésznap elterelte a figyelmemet és nem godnoltam semmi ilyen hülyeségre...most kiment angliába..megint előjöttek :S a magány, egyedüllét ezt nagyon utálom
2012. nov. 19. 12:32
 24/28 A kérdező kommentje:
Azt még nem is irtam, nem tudom hogy neked van e ilyen, nekem ha menni kell valahova, vagy tömegben vagyok akkoris kicsit pánikolok magamban, vagy szorongok, van mikor a lábam is remeg..nemtudom mi hozza ezt elő...:/ nehezen küzdöm le
2012. nov. 19. 12:37
 25/28 anonim ***** válasza:
az nekem is van tömegiszonyom,szocfóbia.nem szeretem, ha látják rajtam,hogy valami nincs rendben.És már amikor mennem kell valahova azon szorongok mi lesz ha rosszul leszek.
2012. nov. 19. 12:53
 26/28 anonim ***** válasza:
a magány az tényleg csak ront ezen a dolgon.
2012. nov. 19. 12:56
 27/28 anonim ***** válasza:

Jelenleg 1 éve küzdök a pánikbetegséggel. De ebből kb. fél - vagy inkább háromnegyed - év volt mire rájöttem, hogy mi a bajom. Antidepit is kaptam már rá, aminek a felét szedtem be, sok-sok gondolkodás után, de olyan szinten rosszul lettem tőle, hogy tovább nem szedtem. (Jelzem nekem fóbiám nincs, csak testi tünetei, és nekem is ha nem tudom uralni, egész napra kitart.) Probálok "megálljt" parancsolni neki, több kevesebb sikerrel. Nálam mindig nyugalmi állapotba jön elő - pl. amikor otthon vagyok, pihenek, a munkahelyemen, ha dolgozok - elterelem a figyelmem - soha -. Csak Magne B6 -ot szedek, napi 2-3 szemet. Gondolkozok a schüssler sóban, mert nekem a doki mondta ezt, nem tudom. Terápia időpontra várok, de még nem tudom mikor mehetnék oda.

Pánikmentes hosszú napokat és kellemes éjszakákat kívánok minden sorstársamnak!

2012. nov. 20. 08:02
 28/28 anonim ***** válasza:
Nálam 5 éve tart ez a dolog, és most vagyok úgy, hogy azt érzem kilábaltam belőle, viszont az árnyékok, az emlékek sosem felejtődnek el, de rájöttem, hogy ha nem jutok túl ezen egy szomorú és boldogtalan élet vár rám, holott testiekben egy egészséges életerős nő vagyok. Elhatároztam, hogy nem hagyom magam, amitől féltem azzal szembe mentem(utazás, munka, tanulás, stressz, kihívások). Minden siker megerősített, és elhittem, hogy legyőzhető ez a betegség. Ez a kulcs. A rosszulétekbe bele kell nyugodni, úgysem tudsz ellene mit tenni, ha akar jönni fog, ha leáll a szíved sem tudod megakadályozni, viszont ha hagyod, hogy eluralkodjon rajtad a félelem a napjaidat megkeseríti. Törődj bele, hogy ez van, és hozd ki a legjobbat az életedből. Ne gondolkodj sokat, foglald le magad, és csinálj olyan dolgokat(még ha nincs is kedved!!) amiket elterelik a figyelmed. Keress valamit ami támaszt ad, egy személyt, egy orvost, egy természetgyógyászt, egy tárgyat. Nekem segített a bach virágterápia. Sokat segít az egészséges életmód, táplálkozás. Nézd meg, hogy mi az amiben nem vagy a helyes úton az életben, hátra az ellen tiltakozik a szervezeted. Sok sikert kívánok neked, hidd el sikerülhet kilábalni belőle, csak hinned kell. Vagy inkább azt mondom, nincs miből kilábalnod, te nem vagy beteg, ezt mondd magadnak, és higyj benne, hogy minden rendben lesz.
2013. jan. 2. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!