Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! Pánikbetegség kezelése?

SOS! Pánikbetegség kezelése?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, mindenféle betegségektől...pl most azon agyalok mi van ha leáll a szivem meg ilyenek. halálfélelem..mit csináljak?

2012. nov. 19. 10:19
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
én 19 vagyok :) és 2 éve vagyok pánikbeteg, hipochonder ....nagynon nagyon rossz.... most én is megvoltam félévig de váratlanul vissza jöttt
2012. nov. 19. 12:16
 12/28 A kérdező kommentje:
csak az a rossz hogy nálam testi tünetek is vannak, tehát pl ha én elekzdek valami furát érezni pl szédülés vagy ilyesmi akkor bepánikolok ami ront a helyzeten és jönnek a tünetek...de volt olyan régen hogy elkezdtem fulladni vagyis úgy éreztem csak...meg volt olyan is hogy félévig nem tudtam enni szilárd ételt mert úgy éreztem megakad a kaja és pszichés volt az egész azt egyedül küzdöttem...
2012. nov. 19. 12:18
 13/28 anonim ***** válasza:
ez mind pánik tünet ... alapállás: a leszrt szr is le van szrva :)
2012. nov. 19. 12:19
 14/28 anonim ***** válasza:

én 24 vagyok.nem tudom nálad befolyásolja e valami,hogy mikor erősebbek a szorongásaid.

pl menstruáció előtt sokkal jobban rajtam van.Hormonok.

2012. nov. 19. 12:19
 15/28 anonim ***** válasza:
légszomj,szédülés,ájulásérzésem nekem is van.Meg az elidegenülés ,akkor már totál kész vagyok.De érdekes mert van,hogy egész nap rajtam van a pánik érzése,nem rohamszerűen jön-
2012. nov. 19. 12:22
 16/28 A kérdező kommentje:
Na igen akkor nekemis rosszabb...az a baj hogy én folyton szorongok, görcsös vagyok, nem birok ellazulni gondoltam már arra hogy elmegyek valami pszichológushoz de az csak ynugtatót irna fel mint régen azt meg nem akarok szedni
2012. nov. 19. 12:22
 17/28 A kérdező kommentje:
a pánik érzés nálam csak akkor van ha valami miatt bepánikolok...félek a betegségektől. és már sokféle tünetet éreztem magamon azthittem mindig komoly bajom van közben meg semmi
2012. nov. 19. 12:23
 18/28 A kérdező kommentje:
egyik bajom elmúlt. jött a másik
2012. nov. 19. 12:23
 19/28 A kérdező kommentje:
Egyébként olyat éreztem egyszer hogy mintha kihagyna egy dobbanást a szivem. meg egy nagyot bedobban...elmentem orvoshoz annyit mondot idegi alapon van. már ezt nem szoktam érezni csak néha ha ideges vagyok és utána meg lenyugszok....viszont félek hogy a sok stressz vmi komoly betegséget hoz ki belőlem....mert ugye mindenre képes, minden bajom idegi alapon volt eddig...gyomorfekély is például...és még csak 19 éves vagyok.... és egyszerüen nem birok normális életet élni mint más :S Jah és az is nagyon furcsa hogy mikor meg jön a menstruációm előtte 3-4 nappal olyat érzek hogy erősebben ver a szivem, lehet hogy akkor idegesebb vagyok és azért?? érdekes...
2012. nov. 19. 12:26
 20/28 anonim ***** válasza:

megértem.gyógyszert én sem akarok megint.bár mostanában elég erősen gondolkodom,hogy visszamegyek pszichiátriára,mert annyira elviselhetetlen.

azt mondják,ha tudod mitől szorongsz és lerendezed agyban akkor jobb lesz.

én néha azt se tudom mitől szorongok csak úgy van.meg a halálfélelmet egyszerűen nem tudom magamban lerendezni..

2012. nov. 19. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!