Pánikbetegség kezelése?
Az utóbbi időkbe narra jöttem rá, hogy pánikbeteg vagyok. A tünetek nagyon arra utalnak. Azt szeretném megtudni, hogy a hirtelen fellépő gyorsabb szívdobogás-nál megbír álni a szivem? Vagy összebirok esni?
És milye orvoshoz kell,hogy menjek, illetve othoni kezelés lehetséges?
Biztos vagyok benne, hogy pánikbetegség! Nemrég voltak ekg-n és semmi probléma. Vérvételen is voltam,ott is minden rendbe! Elmondom a történetem akkor sztem tudni fogjátok ti is.
Ez úgy kezdődött, hogy megláttam 1 ismerősömet alájulni és utánna én is elkezdtem rosszul lenni, ált mindíg emberek közt jött elő, vagy suliba amikor 1 nap 8 órám van ojan mintha belennék zárva! Észrevettem, hogy ha elkezdem mondogatni semmi gond stb meg, hogy csak megijedtem valamitől akkor rögtön megnyugszom de viszont ha ojan gondolatok járna a fejemben,hogy lehet megál a szivem akkor mégrosszab lessz. És mindíg akkor jön elő, ha rá gondolok,ha máson jár az eszem akkor minden oké :)
Tünetek:Szapora szivdobogás,kis szédülés,tenyér izzadás.
Ahogy most olvastam ezeket a sorokat: irtad: nembiztos,hogy pánikbetegség hanem menj EKG ra akkor rögtön a szívbetegség jutott eszembe és rögtön elkapott 1 pár pilre de viszont aztán jobb lett szval ebből is látszik :)
kösz a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!