36,8 a testhőm, mégis fázom. Mi lehet az oka?
azért fázol mert hideg van!
tényleg ennyire hülye vagy?
:)
nem, nem vagyok hülye, 23 fok van a lakásban. szted 23 fokban kéne fáznom? gondolkodj előbb, mielőtt hülyeségeket írsz, mert lejáratod magad, hacsak inkognitóban is...
logikus lenne, h a nőkön több a zsír és ezért nem fáznak, de tapasztalataim szerint (és bízom a tapasztalataimban, mert elég sok emberrel hozott már össze a sors), a nők tényleg fázósabbak. talán a kisebb izomtömeg miatt? v hormonális oka lenne?
általában ezt teszem, de szükségem lenne egy tartósabb megoldásra is, mert gyakran előfordul, h nincs lehetőségem betakarózni (a fűtést pedig nem tudom szabályozni).
télen a munkahelyemen 20 fok van, kénytelen felvenni két pulcsit, két pólót, atlétát stb. egymásra, de elég kínos, amikor körülöttem hosszú ujjú pólóban üldögélnek az emberek :/
szórakozóhelyeken sincs sokkal melegebb. pedig ha iszunk, mki vetkőzik. én max leveszem a kabimat :P
Én fázós vagyok, és még anyám is jobban bírja a hideget nálam. Én csináltattam már teljes vérképet és semmi bajom, minden értékre azt mondták, hogy tökéletes.
Hát lehet, hogy szar a vérkeringésem, azt nem tudom.
A vérnyomásom is jó, de általában kicsit az alacsony érték felé húz. Vékony vagyok és nő.
Barátom meg pont az ellentétem, jól el van hízva és ő télen képes végigmenni az utcán 1 szál ingben, úgy hogy nem fázik, én meg mellette kabátban halálra fagyok. De mi tudjuk mért van. Mert ő német és ők jobban bírják a hideget :)
Hja egyébként úgy nőttem fel, hogy nagymamám állandóan kinyitotta az ablakot télen is mindig, régen, mert ő meg azt mondta, hogy nincs bent elég oxigén és ő sem fázott soha. Én nem tudom mért, de egész gyerekkoromban fáztam, minden télen. Volt hogy otthon fölvettem a síruhát akkoriban. Most meg itthon 24 fokra fűtök és az nekem így nagyjából jó.
De egyébként olaszországban érzem a legjobban magam, amikor már mindenki megdöglött ott a melegtől, én simán jól el voltam, kb mint az ottani négerek, akik nyáron is hosszú farmerban sétáltak és nem izzadtak. De én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!