37,3 a hőm, hányingerem van és olyan enyhe hasmenés érzetem, fáradt vagyok, este szinte csak úgy beesek az ágyba, gyakran fázom is és mindjárt megjön érzésem is van, viszont a tesztem negatív volt, nem hinném, hogy babás vagyok vagy mégis?
Figyelt kérdés
Van egy pici babánk, mindig védekezünk kivéve egy alkalomban pont az utolsó menszim utáni napon, megszakítást alkalmaztunk. Szoptatok is. December végén volt meg utoljára. Még nem szeretnénk még egy kis babót. Most csináltam tesztet és negatív lett (pár napja.) Kértem időpontot nőgyógyászatra is de csak hetedikén megyek. A fogam is nagyon fáj, lehet h amiatt van hőemelkedésem? Már kérdeztem erről korábban de sajnos mindössze egy választ kaptam. Előre is köszi!2012. febr. 1. 19:11
1/2 anonim válasza:
Nem vagy terhes szerintem, lehet van egy kis vírusfertőzésed és a fogfájás is csinálhat hőemelkedést.
2/2 anonim válasza:
Ha negatívot teszteltél akkor szerintem nem vagy terhes.
Valószínűbb hogy elkapott egy kis influenza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!