Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyomorvérzésem lenne? Ha...

Gyomorvérzésem lenne? Ha igen, mi legyen? Ráér hétfőig az orvos?

Figyelt kérdés

Gyomorproblémával küszködök egy ideje. Nov 22-re kaptam csak időpontot a gasztroenterológiára. De most megijedtem.

Ma székrekedésem volt, de sikerült wc-re mennem, viszont nagyon sötét színű volt a székletem, én ezt még nagyon sötétbarnának mondanám, de lehet valakinél már a fekete tartományban lenne. Gondoljak gyomorvérzésre? Tegnap nem voltam wc-n, viszont tegnap előtt délután, meg hasmenésem volt, és vissza gondolva az is nagyon sötét színű volt.

Mit tegyek? Más bajom úgy nincs, a gyomorfájdalmon kívül, vagyis néha hányingerem van kaja után, meg fáj fennt a gyomrom (háziorvos szerint lehet refluxom lett) nem tudom.. tapasztalatok érdekelnének elsősorban!

2012. nov. 3. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem menj be az ügyeletre. Ez nem játék
2012. nov. 3. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha fekete székleted van utána a többinek is feketének kell lennie ahhoz hogy beigazalódjon hogy a gyomrod vérzik,mert az folyamatosan vérzik,nem csak néha.

Nekem is ez volt sötét székletem 2 hónapja,én elmentem a sebészetre,ott megnézték manuálisan hogy a végbelemen milyen széklet van,az barna volt így teljesen kilehetett zárni a súlyosabb vérzést.

2012. nov. 3. 18:14
 3/5 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm a válaszokat!

viszont ami még eszembe jutott, hogy bár az elmúlt 3 napban már nem, de azt megelőzően pár napig szedtem ilyen homeopátiás vaskészítményt. Mennyi a valószínűsége hogy attól van a sötét szín? Létezik, hogy most jött volna ki "ez a mellékhatás"?

2012. nov. 3. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
vaskészítmény szedése után én nem csodálkoznék, hogy fekete....el kéne olvasni a tájékoztatót
2012. nov. 3. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor így megnyugodtam. Én is tudom hogy ettől lehet, csak miután az elmúlt napokban már nem szedtem, erre hirtelen most nem gondoltam. De így már tiszta.
2012. nov. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!