Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ma belementünk az előttünk...

Ma belementünk az előttünk álló autóba. Lefejeltem az ülést, kicsit fájt az orrom, meg az arccsonotom és a nyakam. Ez meddig tarthat? Nézessem azért meg magam?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
remélem ezután használsz majd biztonsági övet hátul is!
2009. aug. 9. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

Én meg remélem h az ilyen anyáskodó semmihaszna kommenteket lepontozzák a pics@ba..

(tisztelt előttem szóló..)

(attól félek ezt is lepontozzák:P de kérlek neee! :D

2009. aug. 9. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem múlik, mindenképpen menj el a kórházi ügyeletre.
2009. aug. 9. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

bocsi engem is le fogtok pontozni, de ha nem volt bekötve (ha be voltál, kedves kérdező, akkor elnézést kérek) akkor tök jogos az első válaszoló. egyetértek vele.

egyébként, hogy valami "hasznosat" is írjak, szerintem semmi komoly bajod nem történt, ha továbbra is fáj, nézesd meg a biztonság kedvéért.

2009. aug. 9. 18:12
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat...egyébként pedig nem hiszem,hogy minden utas beköti magát a hátsó ülésen...van,aki még elől sem teszi!én most így jártam...
2009. aug. 9. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Hogyha hánysz vagy szédülsz akkor azonnal menj orvoshoz! Egyébként pihenj és igyál sok folyadékot. Ha van otthon Fastum gél, kenhetsz a nyakadra az kicsit csillapítja a húzódás okozta fájdalmat. Amikor egyszer télen fölborultunk az autóval akkor második nap fájt a legjobban, de akkor mindenhol. Aztán szépen egy hét alatt elmúlt. Azért ha nagyon fáj, nézesd meg. Egy reöntgen nem nagy ügy, de hasznos lehet.
2009. aug. 9. 18:29
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen..annyira nem fáj,inkább kicsit olyan égő érzés,az arccsontomban...
2009. aug. 9. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak zúzódás. Jegelheted is a gél mellé. Az arcodat is. :)
2009. aug. 9. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Én azok táborát gyarapítom akik bekötik magukat..még 10 méterre is és még HÁTUL ülve is!! Lepontozhattok, de azért mellékelve hozzáteszem hogy 2008 május 24-én reggel 3/4 9kor nekem ez mentette meg az életem, mert súlyos autóbalesetem volt(hátul ültem), 17 éves vagyok és a legrosszabb álmaimba se hittem volna hogy velem ez megtörténhet. DE MEGTÖRTÉNT! Így fel szeretném hívni a figyelmeteket hogy az öv életet menthet!!! Kössétek be magatokat mindig!

A kérdésedre válaszolva pedig, én azt ajánlom hogy legalább a háziorvosodhoz menj el és vizsgálja meg a nyakad(biztos ami biztos). Egyébként nekem hetekig fájt, de szerintem a te esetedben 4 nap. Mihamarabbi gyógyulást kívánok neked!

2009. aug. 10. 11:16
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen...még azért érzem,meg sebes az orrom,de túlélem:)
2009. aug. 10. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!