Ma belementünk az előttünk álló autóba. Lefejeltem az ülést, kicsit fájt az orrom, meg az arccsonotom és a nyakam. Ez meddig tarthat? Nézessem azért meg magam?
Én meg remélem h az ilyen anyáskodó semmihaszna kommenteket lepontozzák a pics@ba..
(tisztelt előttem szóló..)
(attól félek ezt is lepontozzák:P de kérlek neee! :D
bocsi engem is le fogtok pontozni, de ha nem volt bekötve (ha be voltál, kedves kérdező, akkor elnézést kérek) akkor tök jogos az első válaszoló. egyetértek vele.
egyébként, hogy valami "hasznosat" is írjak, szerintem semmi komoly bajod nem történt, ha továbbra is fáj, nézesd meg a biztonság kedvéért.
Én azok táborát gyarapítom akik bekötik magukat..még 10 méterre is és még HÁTUL ülve is!! Lepontozhattok, de azért mellékelve hozzáteszem hogy 2008 május 24-én reggel 3/4 9kor nekem ez mentette meg az életem, mert súlyos autóbalesetem volt(hátul ültem), 17 éves vagyok és a legrosszabb álmaimba se hittem volna hogy velem ez megtörténhet. DE MEGTÖRTÉNT! Így fel szeretném hívni a figyelmeteket hogy az öv életet menthet!!! Kössétek be magatokat mindig!
A kérdésedre válaszolva pedig, én azt ajánlom hogy legalább a háziorvosodhoz menj el és vizsgálja meg a nyakad(biztos ami biztos). Egyébként nekem hetekig fájt, de szerintem a te esetedben 4 nap. Mihamarabbi gyógyulást kívánok neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!