Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyakori idegesség?

Gyakori idegesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy én alapból mindenen tudok idegeskedni, néha az idegbetegség is elkap és akkor van hogy egy hétig megközelíthetetlen vagyok..De már muszáj rá valami gyógyszer, vagy valami ami leköti a figyelmemet és megnyugszom tőle, de nemtudom hogy mi lehetne ez...Sajnos barátommal igen gyakran veszekedünk, persze apróságokon szóval mindegy is, de nagyon meg tudom bántani amikor annyira idegessé tesz hogy leüvöltöm a fejét...szóval nekem kéne valami erre az idegbetegségre..:/

2012. okt. 24. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi nem úgy működik, ahogy te szeretnéd, igaz?

Az idegeskedés az, amikor magunkat büntetjük mások hülyesége miatt.

2012. okt. 24. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Úúúú ne ne gyógyszerezd magad,arra meg rá fogsz szokni :/

Inkább menj el egy pszichológushoz.Én is hasonló problémával mentem oda,és pár gyakorlattal meg relaxálással megtanított,hogy hogyan kezeljem a stresszt,h ne őrüljek meg!

2012. okt. 24. 16:37
 3/4 A kérdező kommentje:
menjek pszihológushoz? nemtudom én az ilyen emberekben nem bízok meg...csak abban akit tényleg érdekel a problémám..
2012. okt. 24. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ilyen vagyok, csak nekem férjem van és két kicsim...

Én kb 2 hónapja buktam ki, már nem tudtam aludni, enni, csonttá fogytam, aztán az agyam is elkezdett kattogni akkor is amikor aludnom kellett volna. Szorongás, pánik lett belőle, önként vonultam be a pszichiátriára, ahol 11 napot töltöttem. Előtte én is "csak"idegbeteg voltam.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez lesz veled is, csak jobb ha megtanulod kezelni ezt, mert később még rosszabb lesz. Sajna én sem tudom bevenni a lesz...om tablettát.

Most szedek antidepresszánst és nyugtatót, de sokkal jobb is.És végre tudtam hízni is. Szeretnék járni pszichoterápiára is de eddig még nem kaptam időpontot, meg autogén tréning vagy jóga is jó lenne, de oda meg a gyerekek miatt nem tudok menni, mert folyamat beteg valamelyik...

Ha teheted menj el ilyenekre, biztos segítenek, ja és a sport is jó még a kiegyensúlyozott élethez. Nekem arra sincs egyelőre időm..

2012. okt. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!