Mit csináljak a dühömmel?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel a neten szoktunk játszani egy játékkal.És mivel ő profi folyton ő nyer.Azért is játszok vele mert szeret játszani és hogy ne unatkozzunk.De néh ha nagyon átvesi a vezetést dühös leszek és káromkodok vagy kiabálok egy kicsit.De nem rá hanem magamra vagyok dühös hogy ilyen béna vagyok hogy folyton megver.És ő utálja ha olyan vagyok.Valakinek van valami ötlete hogy ne legyek dühös?2012. okt. 17. 15:35
1/3 anonim válasza:
Játsszál néha olyannal is, aki nálad gyengébb, akkor lesz sikerélményed is. :-)
2/3 A kérdező kommentje:
1., nem rossz ötlet csak az a baj, hogy a gépem gyenge ezért kicsit későn reagál a gép ezért is nem nagyon szeretek azzal a játékkal játszani.Csak a barátnőm miatt játszok vele mert tudom hogy szeret játszani ezzel a játékkal.És skypen beszélgetünk közben ezért hallja hogy ideges vagy.De azért köszi a tanácsot :)
2012. okt. 17. 15:55
3/3 anonim válasza:
Akkor játsszatok olyat is, amiben te vagy a jobb, biztos van olyan is, gyakorolj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!