Pánikbetegség? Valaki segitsen
Úgy hallottam az agykontroll sokat tud segíteni. De nincs olyan gyógyszer, amitől nem esne le a vérnyomásod? Többet is kipróbáltál?
Mert azért az főleg az elején, valószínűleg kellene.
Szia! Én 10 hónapja, majdnem egy éve vagyok pánikbeteg. Fél éve derült ki, hogy mi a problémám, akkor diagnosztizálták nálam a pánikbetegséget. Azóta 0,5-ös Xanaxot szedek, de nem jó semmire. Egy időre megnyugtat, de utána megint jön a stressz, szorongás. Ha emberek közé kell mennem rosszul vagyok. Hányingerem van, szédülök, ájulásérzetem van, torokgombócom, egyszerre ráz a hideg és melegem van. Ilyenkor próbálom magam megnyugtatni, azzal, hogy nincs semmi baj, ez megint csak az agyam játéka. Semmi testi problémám nincs, minden rendben lesz. Általában be szokott jönni, de van amikor csak úgy múlik el, pl. ha suliban rám jön a pánik, ha haza jövök és alszom egy nagyot. Január óta úgy elfajult, hogy néha nem tudom kezelni sem. Most járok pszichológushoz pszichoterápiás kezelésre, az agykontroll sokat segített nekem, a problémáimat megpróbálom rangsorolni és ami nem fontos nem foglalkozom vele. Tűzz ki magad elé egy célt és arra törekedj, hogy ezt megvalósítsd! :)
Sok sikert a gyógyuláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!