Pánikbetegség? Valaki segitsen
Figyelt kérdés
3éve vagyok pánikbeteg és nem sikerül kigyógyulnom belőle...esténként szokott rám jönni, hipochonder is vagyok, ha már valami furát érzek pl szédülök akkor nagyon megijjedek hogy megfogok halni és bepánikolok elkezd dobogni a szivem, zsibbad a kezem, ájulásérzetem van....régen nyugtatókat szedtem, de le esett tőle a vérnyomásom...valaki gyógyult már ki belőle???2012. okt. 8. 23:28
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!!
2012. okt. 11. 02:02
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Én már kigyógyultam.. A legnehezebb időszakom arról szólt, hogy 4 hónapon keresztül a lakásból sem mertem kimenni. Ahogy a folyosót megláttam az ajtóból, elkezdett úszni minden! Nem láttam se lépcsőt, se ablakot, semmit. Minden folyt szét... De! Sikerült! Kemény munkával!
Egyet sose felejtsetek el! A pánikbetegség egy nagyon makacs dolog! Elmúlhat, de visszatérő rossz barát! Nem lehet véglegesen elhagyni...
Ha valakinek tudok segíteni, szívesen teszem.. Többször látogatok azóta pánikosokat, van kis csoportom is, akiknek kirándulásokat szervezek, motiválva őket, hogy igenis jó élni, le lehet küzdeni mindent, és persze sok munkával jár, de újra lehet teljes értékű emberként élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!