Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tudtok tanácsolni? Ez egy...

Mit tudtok tanácsolni? Ez egy fajta depresszió?

Figyelt kérdés
Sok érdekes dolog jár az eszembe, de mindig csak a rosszra gondolok, pl verekedések,régi rossz ismerősökre,és mintha kicsit üldözési mániám lenne.... és ilyenkor nagyon felmegy az adrenalinszintem hevesen ver a szivem.. a közérzetem nagyon pocsék ami szerintem ehet köthető, undok vagyok mindenkivel és nem keresem a társaságot.Ez egy fajta depresszió?? segitsetek hogy tudnék megszabadulni a negativ gondolatoktól?

2012. okt. 19. 15:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Az is érdekes, hogy végig megyek az utcán és azt hiszem hogy mindenkii engem néz ezért már akkor is nagyon ver a szivem ha kimegyek vásárolni, egyből kipirosodom.Keveset eszek nagyon, a kezeim is reszketnek ez mind az idegességtől van??vagy sima stressz??
2012. okt. 19. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokat kellene szerintem mozognod, sportolnod.A sport nyugtatóan hat az emberre, fáraszd ki magad, így majd nem nagyon tudsz fáradtan "hülyeségeken" elmélkedni.Én pl. konditerembe járok egy jó ideje és helyre jött az önbizalmam stb. De, ha nem megy akkor meg keress fel orvost.Bár azt tudnod kell, hogy nyugtatókat írnak fel, de attól még nem oldódik meg a problémád.Mindenképpen életmód váltás javasolt és ne gondolj rosszra!

(Ép testben ép lélek!)

2012. okt. 21. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nem vagy anorexiás véletlenül?
2012. okt. 21. 11:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok anorexiás.A kondizáson gondolkodtam én is, jövőhéten beíratkozom hátha javul kicsit a közérzetem ;)
2012. okt. 21. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor kondizz.Tanulsz vagy dolgozol, vagy munkanélküli?
2012. okt. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!