Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok olyan fáradt?

Miért vagyok olyan fáradt?

Figyelt kérdés

Egész délután fáradt vagyok, ezért 1-2 óra körül lefekszek aludni és csak 4 óra felé tudok felkelni, mert előtte csak még fáradtabb lennék. Este lefekszek 11 körül, és általában 2-4 óra között alszok el.

Tegnap hajnali 4-kor aludtam el, és felkeltem 10-kor, de délután nagyon álmos voltam, de nehezen kibirtam, hogy ne aludjak, de este csak 2 órakor tudtam elaludni.

Vitamint csak néha szedek. Nem lehet valami hiányom?

Melegbe ugye könnyen elfáradok, de a héten nem volt olyan meleg, mégse birom.

Mit csináljak a fáradtság, és a nehezen elalvás ellen?

16/L

2009. aug. 7. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Előszöris menj el a körzeti dokihoz,és meséld el neki ezeket. Aztán valahogy ki kellene lépned ebből a már megszokott "tempóból". Próbálj meg egy nap nem aludni nappal. Csinálj valamit ami eltereli a figyelmed és ébren tart.

Sok sikert! :)

2009. aug. 7. 15:42
 2/7 A kérdező kommentje:

De tegnap sem aludtam nappal, és ma sem fogok. Lehet, hogy pár nap múlva tudok majd éjjel normálisan aludni.

A zenehallgatás sem segít. Altatót nem akarok bevenni.

2009. aug. 7. 16:02
 3/7 anonim válasza:
Kamaszkorban normális, hogy többet akar aludni az ember. Olyankor fejlődik a test stb, így több pihenésre van szüksége.Plusz vannak olyan típusú emberek is, akiknek több az alvásigényük, mint másoknak. Depresszióra hajlamos emberek is fáradékonyabban, aluszékonyabbak, de ez inkább az életúntságból fakad. De lehet akár vitamin hiány is :)
2009. aug. 7. 19:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap is kibírtam, hogy ne aludjak nappal, és lefeküdtem 11-kor és éjfél körül elaludtam. Most még nem vagyok fáradt, de déluán az leszek. Nincs valami, amitől nem leszek az?
2009. aug. 8. 10:40
 5/7 anonim válasza:
Próbálj meg többet mozogni. Az felfrissít és akkor talán kevésbé leszel álmos.
2009. aug. 8. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
mozogj többet,pörgesd föl magad.persze természetes uton
2009. aug. 9. 16:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Minden délután 6-tól 9-ig mozgok. Általában biciklizek, de 1 héten 2-szer kb. futok. 2 kutyám van és őket sétáltatom. (Külön-külön a kettőt.)

De most, hogy nincs olyan meleg a héten és sikerül már délutánonként nem aludnom, így már nem vagyok annyira fáradt. És 2 napja este is normálisan tudok aludni. :-)

Köszönöm a válaszoka!

2009. aug. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!