Miért vagyok olyan fáradt?
Egész délután fáradt vagyok, ezért 1-2 óra körül lefekszek aludni és csak 4 óra felé tudok felkelni, mert előtte csak még fáradtabb lennék. Este lefekszek 11 körül, és általában 2-4 óra között alszok el.
Tegnap hajnali 4-kor aludtam el, és felkeltem 10-kor, de délután nagyon álmos voltam, de nehezen kibirtam, hogy ne aludjak, de este csak 2 órakor tudtam elaludni.
Vitamint csak néha szedek. Nem lehet valami hiányom?
Melegbe ugye könnyen elfáradok, de a héten nem volt olyan meleg, mégse birom.
Mit csináljak a fáradtság, és a nehezen elalvás ellen?
16/L
Előszöris menj el a körzeti dokihoz,és meséld el neki ezeket. Aztán valahogy ki kellene lépned ebből a már megszokott "tempóból". Próbálj meg egy nap nem aludni nappal. Csinálj valamit ami eltereli a figyelmed és ébren tart.
Sok sikert! :)
De tegnap sem aludtam nappal, és ma sem fogok. Lehet, hogy pár nap múlva tudok majd éjjel normálisan aludni.
A zenehallgatás sem segít. Altatót nem akarok bevenni.
Minden délután 6-tól 9-ig mozgok. Általában biciklizek, de 1 héten 2-szer kb. futok. 2 kutyám van és őket sétáltatom. (Külön-külön a kettőt.)
De most, hogy nincs olyan meleg a héten és sikerül már délutánonként nem aludnom, így már nem vagyok annyira fáradt. És 2 napja este is normálisan tudok aludni. :-)
Köszönöm a válaszoka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!