Miért vagyok ennyire fáradt? És mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
15/f vagyok és 9.-es reggel általában 5:40-kor kelek és mivel bejárós vgayok 15:20-ra érek kb haza ilyenkor általában már nagyon fáradt vagyok leszoktam ülni tv-zni vgay gépezni egy félórát tanulás előttt de mire odakerül a sor h tanulni kell hulla vgayok mind1 neki ülök és lessz este 9 mir készleszek mindennel(vagyis úgy h tudom h még reggel buszon is tanulnom kell...)mire elalszok kb 10 óra..de pl tegnap már 8-kor képesvoltam elaludni de ugyanolyan fáradtvoltam mintha éjfélkor feküdtem volna le.Mit tudnék tenni szerintetek ezellen?mármint a fáradtság ellen (ui.:bocs a hibákért)2011. nov. 9. 06:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem kimerültek a vitaminkészletek a testedben.
Én a helyedben elkezdenék valamilyen multivitamint enni.
Amúgy meg én is fáradt lennék, hogy ha fél6kor kellene kelnem :)
3/3 anonim válasza:
Tanulás előtt a fél órát ne a gép, vagy a TV előtt töltsd, hanem menj le a levegőre, focizni, mozogni, az felfrissít és jobban megy majd a tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!