Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az összes vegán és vegetáriánu...

Az összes vegán és vegetáriánus egészséges?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

10:14-esnek.

Mirőőől beszélsz?? A zöldséged agyon van permetezve, és lehetne sorolni miket találsz benne egy alapos elemzés után!! Ez a mai fogyasztói társadalom de mind határérték alatt van. amúgy jó hentestől vett húsban nincs semmi, igaz h tápon nő fel a legnagyobb része de baja nincs a húsnak!! az h te az előre bedobozolt vackot lested meg az nem az én gondom.

A tv igen fogyasztó reklámot nyom. Fogyasztói társadalomban élünk ha nem vetted volna észre!

Láttam vágóhidat, nekem durva volt egy ekkora üzemet látni, volt h kirázott a hideg, de akkor is arra gondoltam h milyen baromi finom, és nem érdekelt h mi van ott, ez az élet rendje van aki meghal és van aki túléli. Ez lehet furcsa egyeseknek de ez mindig is így volt és így is lessz! Lét és fajfenntartás. Disznóvágáson rendszeresen részt veszek, és tényleg nem hat meg h meghal a disznó a marha, vagy a tyúk. nekem csak jó!

2013. febr. 1. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

#9 !

Ha te megeszel minden szart amit eléd raknak egészségedre!

Azonban a hasonlata nagyon is helyén való az előttem szólónak!

Én eszek húst, de megnézem és megválogatom mit eszek meg!

Nem csak húsból, zöldség gyümölcsből ugyanúgy megnézem mit veszek!

2013. febr. 1. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Te Kedves 47%,erre most mit mondjak:

"Disznóvágáson rendszeresen részt veszek, és tényleg nem hat meg h meghal a disznó a marha, vagy a tyúk. nekem csak jó!"

Tedd ezt,ez a Te választásod.

2013. febr. 1. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!