Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A fülemben van egy kis duzzana...

A fülemben van egy kis duzzanat mitől lehet?

Figyelt kérdés
Egy napja vettem észre, hogy a fülem belsején van egy fájdalmas dudor. Olyan mint egy nagy bőr alatti pattanás érzésre, fáj ha nyomom, viszont kívülről nem látszik semmi:S volt már másnak is ilyen? mit lehetne tenni vele?

2012. okt. 7. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már olyan. Valszeg pattanás lehet de nem biztos. Hagyd, majd elmúlik magától. Nekem egyszer a fülbevalóm alatt valahol volt egy olyan, próbáltam kinyomkodni, aztán az egész fülem begyulladt, be lilult, meg hámlott le xD
2012. okt. 7. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt többször is. Ha nagyon a bőr alatt van, akkor nem igazán lehet még kinyomni sem, csak megvárni amíg felszívódik (1hét). Ez pattanás szerintem vagy elzárodott faggyúmirigy. Ha nagy a dudor és olyan érzés mintha már jó érett lenne, én beleszúrtam a tűt és kifolyt, de én mindig is ilyen "magamat kezelem" típus voltam, másnak nem ajánlom :)
2012. okt. 7. 20:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 3 napra rá nekem is magától megoldódott a probléma, megnyomtam picit és kiürült azóta nyoma sincs:)
2012. okt. 13. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!