Mononucleosis írtó torokfájás, hatalmas kétoldali nyaki nyirokcsomó duzzanat. Alvás nuku. Meddig tart?
Figyelt kérdés
3. Hete szenvedek vele:S Most annyira rossz. Nagyon fáj a torkom, alig bírok nyelni.
Aludni nem tudok, mert levegőt alig kapok. Van az orromban valami cucceráj, de hiába fújom, nem jön ki:S
A nyakam már olyan nagy, hogy undi:S
Milyen sokáig tart?
Álmos, fáradt vagyok, de vizsgaidőszak van. Pihenni nem nagyon lehet :(
2012. máj. 9. 19:50
1/1 anonim válasza:
Voltál orvosnál?
Nekem decemberben volt, 2 hétig kapkodtam a fájdalomcsillapítókat,sok-sok éjszakán alig tudtam aludni, végül elmentem a háziorvoshoz. Mivel szoptatok, én homeopátiás szereket kaptam: ANGIN-HEEL tabletta (receptköteles),recept nélkül Sinupret drazsé.
Pár nap után rendbe jöttem, a nyirokcsomók is visszahúzódtak, pedig azt hittem sosem fogok ebből kigyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!