Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon izgulok, amiatt, h ma...

Nagyon izgulok, amiatt, h ma megyek először dolgozni és félek. Mit tegyek, h legyőzzem a félelmem?

Figyelt kérdés
17 éves diáklány vagyok. Ma kezdem meg a nyári munká. Nem sok időről vn szó 2 és fél hét. De izgulok, cikázik a gyomrom és ideges vagyok. Van vmi, amivel tudnám nyugtatni magam??
2009. aug. 5. 11:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajna én nem tudok semmit. Az biztos, hogy el fog múlni, amikor odaérsz a munkahelyedre és mindent elmagyaráznak. Azzal tudod magad nyugtatni, hogy minden menni fog, nem lesz semmi baj...
2009. aug. 5. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:

ugyanígy voltam pénteken :)

szombaton és vasárnap kellett először melóznom, és péntek este nagyon rosszul voltam...szombat reggel nem bírtam enni, sőt beszélni se nagyon,annyira paráztam...aztán amikor odaértünk, akkor elmondtak mindent, és nagyon aranyosak voltak :D nem is értem,hogy miért paráztam!

próbálj meg egy kis kekszet rágcsálni és pozitív gondolatok ;)

17/l

2009. aug. 5. 11:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Enni tudtam, de vhogy félek, h ott leszek 1-től este 9-ig. Nem udom, de félek az egésztől. Mit fogok én ott csinálni??!!
2009. aug. 5. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
mit fogsz dolgozni?
2009. aug. 5. 11:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Sütit fogok csomagolni és árulni
2009. aug. 5. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:

az nem olyan vészes :)

az is lehet, hogy nem lesz elég vevő, és előbb hazaküldenek... (én így jártam).

no para, menni fog :)

második voltam :)

2009. aug. 5. 11:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez egy muti cégnél lesz, tuti, h nem küldenek haza
2009. aug. 5. 11:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Most megyek, szorítsatok...
2009. aug. 5. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
hajrá ;) majd írd meg, mi volt :)
2009. aug. 5. 12:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Tök, jó volt. Mindenki jófej(eddig) és nem is bakiztam , csak egypár picit. De téll. jó volt. Csak elfáradtam, de nem baj:) Köszi mindenkinek:)
2009. aug. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!