Olyan van hogy zene hallgatás függőség?
Nem tudom mi a a megfelelő szó erre a függőségre ezért bocsánat.Abban se vagyok biztos hogy létezik. De egyáltalán mi számít annak?
Mert nagyjából az van hogy haza jövök az iskolából aztán eszek iszok táska koppan egy nagyot ahogy esik úgy puffan és gép bekapcs zene hallgatás egy kis alvás megint zene hallgatás aztán edzés 1 óra, meg utána elmegyek ide oda meg ez meg az. reggel korán kelés és akkor tanulok egy keveset és ennyi.
De az a lényeg hogy ha van szabad időm akkor zene hallgatás. És félek hogy rossz úton járok. Meg kedvtelen is vagyok, amihez lenne kedvem ahhoz nincs megfelelő társaság ami meg lenne a hobbim az meg nem elérhető még.
Nincs olyan, hogy zenehallgatás függőség.
A zene hallgatás egy cselekvés, egy szokás. Minden ember a szokásai rabja. Olyan mint a körömrágás. Nincs olyan, hogy körömrágási függőség, csak olyan, hogy körömrágási szokás.
Ha zavar akkor le kell szokni róla. Te irányítod a szokásaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!