Miért izgulok tök általános dolgok miatt, pl attól, hogyha ki kell mennem az utcára?
Reggelente, amikor elindulok az iskolába, kavarog a gyomron, olyan érzés, mintha mindjárt elájulnék, vagy nem is tudom...
Ugyanez még reggel a buszon is, nem merek oldalra nézni, semmi, mert azt gondolom, hülyének néznének, hogy én mit bámészkodok. Sőt, van, hogy azt is cikinek érzem, hogy pislogok.
Ma délután lesz a város egyik középsulijában egy ingyenes matek előkészítő szakkör és megbeszéltük, hogy bebuszozok bnőmékhez és majd onnan valamikor negyed felé elindulunk busszal a suliba...És hát már tegnap este is alig bírtam elaludni, hajnalig forgolódtam, mert annyira izgulok a szakkör miatt, pedig semmi különös, csak annyi az egész, hogy bebuszozok a városba, felmegyek barátnőmékhez, negyedóra múlva együtt buszra szállunk és beülünk arra az előkészítőre. Mégis annyira izgulok...Sőt, már nem elég, hogy este sem tudtam aludni, most pl. mióta felkeltem, kavarog a gyomrom, hányingerem van!
Miért parázok ennyire ilyen dolgok miatt?
14/L
ez erősen szoc. fóbia
idővel elmúlik ha megszokod ezeket a dolgokat, ha nem múlik el a szorongás akkor gyógyszerrel csökkenthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!