Mikor növök már meg?
Figyelt kérdés
13 ésves lány vagyok annyira alacsony,hogy ez már annyira idegesít! Mindenki mondja,hogy már 7.-be megyek és milyen kicsi vagyok!Mamám is mondja hogy nőljek már egy kicsit! de mitha tudnék is?!a 6 éves testvérem a vállamig ér! egész nyáron nem nőttem semmit! Mitől nőlnék meg? és kb. hány éves korba nyúlnak meg a tinik?2012. aug. 29. 12:21
1/12 anonim válasza:
van,aki mindig kicsi marad,ez ellen nem tehetsz semmit,így kell elfogadnod magad..egyébként 20 éves korodig nőhetsz
2/12 anonim válasza:
Szia! azt hallottam ha cinket szed az ember az segíti a növekedésben. Hallottam valami olyat is hogy lisztérzékenység is okozhatja, erről nem tudom h igaz e :/ Én se vagyok magas, a 160at se érem el, pedig már 19vagyok :/ de megnyugtat h ismerek olyat is aki még tőlem is kisebb :) Még nyúlhatsz, de minél idősebb vagy annál lassabban nősz, állítólag 20 éves koráig nő az ember :) De ismerek olyan embert is aki 8.után nőtt jelentősen :D
3/12 MokusHun97 válasza:
Én 15 vagyok 173 centi magas, én kb 12-13 évesen kezdtem nőni, de ez én vagyok pl volt olyan oszt társam aki alacsony volt és 8.- ba utolért. Szóval lehet későn érő típus vagy, de nőni fogsz!
4/12 A kérdező kommentje:
tippeljetek hány cm vagyok!
2012. aug. 29. 12:45
6/12 anonim válasza:
140?:)Nyugi majd tuti megnősz csak késöbb.Amúgy a családod magas vagy alacsony??
7/12 A kérdező kommentje:
143 cm vagyok. apu 174-175 cm, anyu 172
2012. szept. 2. 17:17
8/12 anonim válasza:
Szerintem fiú vagy, és 179 leszel 20 évesen! :)))
9/12 anonim válasza:
Ja bocs írtad hogy lány, akkor 168-at tippelek.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi :D :D
2012. szept. 2. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!