Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyomorrontás és általános...

Gyomorrontás és általános lehangoltság?

Figyelt kérdés

Minden nap, 2-3 naponta mindig más, főtt ételt eszem. Most nyáron viszont hetekig 100-200 Ft-os babkonzerven éltem. Néha rendeltem közben pizzát is és annyi. Csapvizet ittam.

Tegnap este viszont baromira elkezdett görcsölni a gyomrom(/hasam). Hasmenésem van, szinte 2-3 óránként szaladok a WC-re. Iszonyatosan rosszul érzem magam, amióta fáj a gyomrom, nagyon lehangolt vagyok. Mintha halálomon lennék, úgy érzem, ha lefekszem, másnap nem ébredek fel. Folyton kerülget a hányinger.

+ Munkanélküli vagyok, hónapok óta itthon ülök, semmi ismerősöm/barátom, akivel jól érezhetném magam, csak a WoW (World of Warcraft) volt eddig. Azután kezdődött a hasfájás és rosszullét, amikor lementem az orvoshoz gyógyszer felíratni.

Szóval remegek, hasmenésem van és kerülget a hányinger. A konzerves, bolti babtól mehetett tönkre a gyomrom? Ez az egész lélekre/pszichére kihat? Vannak pillanatok, hogy megnyugszik, akkor egész kellemes. De teljes kiüresedettséget és reményvesztettséget is érzek. Nagyon rossz, mitől lehet?

2012. szept. 12. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
"lementem az orvoshoz gyogyszert feliratni" NEm vizsgalt meg, nem derult ki az oka ennek? TAlan menj vissza, es kerj kivizsgalast!
2012. szept. 12. 16:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Azután történt, miután eljöttem onnan.

Most kb. örülök, hogy élek. Nagyon rosszul vagyok, remegek, fáj a gyomrom, hányingerem van és 4x voltam WC-n hasmenés miatt. Dupla látásom van néha...

Már csak holnap tudok max. lemenni hozzá, szóval addig szenvedés...

2012. szept. 12. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:

A hasam mintha fel lenne puffadva. :D

Az ereket is érzem, mintha 2 nagyobb daganat, vagy tumor lenne a 2 oldalán a hasamnak. LoL. És reszketek, mint valami elvont drogos.

2012. szept. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!