Gyomorrontás és általános lehangoltság?
Minden nap, 2-3 naponta mindig más, főtt ételt eszem. Most nyáron viszont hetekig 100-200 Ft-os babkonzerven éltem. Néha rendeltem közben pizzát is és annyi. Csapvizet ittam.
Tegnap este viszont baromira elkezdett görcsölni a gyomrom(/hasam). Hasmenésem van, szinte 2-3 óránként szaladok a WC-re. Iszonyatosan rosszul érzem magam, amióta fáj a gyomrom, nagyon lehangolt vagyok. Mintha halálomon lennék, úgy érzem, ha lefekszem, másnap nem ébredek fel. Folyton kerülget a hányinger.
+ Munkanélküli vagyok, hónapok óta itthon ülök, semmi ismerősöm/barátom, akivel jól érezhetném magam, csak a WoW (World of Warcraft) volt eddig. Azután kezdődött a hasfájás és rosszullét, amikor lementem az orvoshoz gyógyszer felíratni.
Szóval remegek, hasmenésem van és kerülget a hányinger. A konzerves, bolti babtól mehetett tönkre a gyomrom? Ez az egész lélekre/pszichére kihat? Vannak pillanatok, hogy megnyugszik, akkor egész kellemes. De teljes kiüresedettséget és reményvesztettséget is érzek. Nagyon rossz, mitől lehet?
Azután történt, miután eljöttem onnan.
Most kb. örülök, hogy élek. Nagyon rosszul vagyok, remegek, fáj a gyomrom, hányingerem van és 4x voltam WC-n hasmenés miatt. Dupla látásom van néha...
Már csak holnap tudok max. lemenni hozzá, szóval addig szenvedés...
A hasam mintha fel lenne puffadva. :D
Az ereket is érzem, mintha 2 nagyobb daganat, vagy tumor lenne a 2 oldalán a hasamnak. LoL. És reszketek, mint valami elvont drogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!