Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez vírus, vagy csak gyomorrontás?

Ez vírus, vagy csak gyomorrontás?

Figyelt kérdés
Vasárnap este elkezdett nagyon fájni a hasam, és eléggé émelyegtem, már egy vödröt is magam mellé kellett készíteni éjszakára, mert nagyon rosszul voltam. Utána reggel egy fokkal jobban voltam, habár nem ettem nagyon, csak pár üres zsömlét, és estefelé kekszet. Harmadnapra, kedden, már sokkal jobban voltam, de azért elővigyázatosságból egész nap csak háztartási kekszet ettem, emellett minden nap sok folyadékot ittam. Tegnap már nem éreztem se émelygést, se semmi más, így ettem két szelet pizzát, de ez nem tűnt jó ötletnek, hiszen nemsokkal rá megint nagyon hányingerem volt. Ma is émelygek néha egy kicsit, így szintén csak háztartási kekszen, és vízen élek. Dokinál még nem voltam. A hasam csak vasárnap fájt, a többi napon nem. Én úgy érzem, hogy van még enyhe hőemelkedésem is, de a lázmérő 36 °C-nál többet nem mutat, emellett más szerint sem emelkedett a testhőm. Mi lehet az oka a rosszullétnek?
2012. júl. 19. 15:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Hányni nem hánytam, és hasmenésem sem volt. A székletem normális, bár igaz, hogy kevés, mert ugye csak háztartási kekszet ettem.
2012. júl. 19. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha vírus lenne, szerintem nem maradna abba a kaja változástól. Lehet hogy csak gyomorrontás, de lehet hogy allergiás lettél valamilyen ételre.

Koplalhatsz mondjuk 1 napot (ez csak kaja nem evése, inni minnél többet kell, vizet)

Aztán meglátod hogyan vagy.

2012. júl. 19. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. : )
2012. júl. 19. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Kisbaba?
2012. júl. 28. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Ha a kisbaba választható opció lett volna, akkor a "Szerelem, szex" témakörbe rakom fel a kérdést, és akkor is maximum a szentlélek áldhatott volna meg, ugyanis szűz vagyok. :D

De már jól vagyok, köszönöm a válaszokat. :D

2012. júl. 31. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!