Vírus vagy egyszerű gyomorrontás? Valamint hogyan lehetne javítani az alábbi dolgokon?
Tegnap csak délután keltem fel (szombat éjjel mindig buli van hajnalig discoban), és szerettem volna egy kicsit többet enni, mint átlagosan az utóbbi időben. Kellene, mert egy kicsit formásabb akarok lenni, valamint ha a kondizást teremben akarom csinálni edzéstervek alapján, nem pedig itthon, akkor ez kevés. Persze ebben tanácstalan vagyok, hogyan tudnám növelni az étvágyam, ne teljen be a gyomrom hamar, ezért kicsit erőltetem néha. Tegnap kb 6-8 rántott hússal kezdtem, mellé kenyér, uborka, s amit meg kell jegyezzek, az első kenyéren nem vettem észre, hogy egy kicsit már penészes, csak utólag, de akkor már a felét megettem. Este 10 körül jött 2 banán (hogy legyen valami gyümölcs), majd elég sokáig fent voltam az éjjel, kicsit kondiztam, aztán 1 tányér húsleves, utána 5 rántott sajt, ami elősütött volt, tehát utóbbi nem házi. És a végén még 1 hús... Ma délben keltem fel (kivételesen megtehettem hétfő ellenére), és éreztem hogy tegnapról még mindig tele vagyok, mivel lefekvés előtt nem sokkal ettem az utolsóakat, megülte valami a gyomrom, erős9dő hányinger volt, majd jött 2 hasmenés.. Nem tudom mi lehetett. Talán olajos volt valamelyik, vagy a penészes fél kenyér? Vagy csak pihenni akart már a szervezetem, nem pedig emészteni? Mostanában már előfordult kisebb hasmenés, sűrűbb bélgázok ha késő este/éjjel ettem, nem tudom hogy összefüggésbe van-e vele. Valamint az étvágyam is kevesebb mostanában, a gyomrom pedig érzékenyebb, eléggé aggódok ez miatt. Reflux-vizsgálatot már javasoltak nekem (nem ez miatt, még régebben), nem tudom az a betegség mennyire lehet ezzel összefüggésbe ezen dolgokkal.
Köszönet Mindenkitől!
Amit leírtál,hogy mennyit ettél,és főleg,hogy lefekvés előtt is,az tényleg utalhat arra,hogy a sok kaja megfeküdte a gyomrod.Próbálj meg rendszeresen étkezni,ne össze-vissza.Az semmiképp nem jó,hogy a reggeli idejét elalszod,mert reggel kellene a legtöbbet enned,este pedig 6 után semmit.Én a Te helyedbe átállnék a rendszeres étkezésre,és ha akkor se múlnak el a gyomorpanaszaid,akkor fordulj orvoshoz.
Az is fontos,ha eszel,akkor ne ebből is egy kicsit,abból meg sokat.Mindig csak egyből és annyit amennyi jólesik.
Értem. Igen vizes volt nagyon, kivéve 1. alkalommal, ott egy része szilárd volt. Na de hőemelkedés, láz ilyesmi nem volt, szóval nem tudom.. Hol szedhettem össze? Discoban meg nem fogom wc-n az ajtót, inkább berúgom lábbal, kezet mosok, igaz sima vízzel, idegen helyen nem járok wc-re és nem is eszek. És mennyi idő még elmúlik? Szerencsére azóta nem kellett mennem, bár ma nem ettem csak pirítóst.
1. válaszolónak is köszönet, lehet még priv-ben rákérdezek 1 dologra.
A bélrendszeri vírusok nem mindenkinél járnak lázzal vagy hőemelkedéssel. Elvileg bárhol összeszedhetted, nemcsak a wc-n van. Pár nap és helyrejössz. (2-3 nap)
Amúgy még enyhe formájában jött ki rajtad, mert más napokig hány és 10 percenként jár wc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!