Lehet h romlott volt a madártej? Gyomorrontás vagy egyszerű ürítés?
Figyelt kérdés
Kb két órával ezelőtt ettem anyosomtól kapott madártejből, de leraktam a második kanál után mert keserűnek éreztem...
rá fél órára háborogni kezdett a hasam és már azóta 4szer voltam alul és felül ürítésre...
2009. aug. 6. 21:25
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg romlott volt, de nem lesz semmi bajod, mert a szervezeted azzonnal észlelte a veszélyforrást. Igyál sokat, hogy nehogy kiszáradj.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi remélem hamar túl leszek rajta, mert reggel meló van...
2009. aug. 6. 21:30
3/5 anonim válasza:
Hasad nem görcsöl????Nehogy szalmonella legyen....
Egyszer voltam és az kegyetlen.
4/5 anonim válasza:
Ha belázasodsz sz az éjjel, és még reggel is hánysz,hasmenésed van sakkor doki, mert szalmonellás lettél.
Ja és szólj anyósnak is,hogy nem jó a madártej.
5/5 A kérdező kommentje:
KÖSZI szépen, mára már megvagyok...
szerencsére még az éjszaka kiürültem, reggel már csak egy kicsit fájt a hasim...
anyósnak már szóltam, ő ki is öntötte, egyébként ő is kapta utólag tudtam meg.
2009. aug. 7. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!