Mit csinálnak ilyen esetben az orvosok?
A háziorvostól kérj egy beutalót vérvételre és ekg-ra minimum. Ha nem mutat semmit, akkor neurológia, de oda is kell beutaló. Ha nem hajlandó rá, akkor cseréld le, ne a te egészségeddel szórakozzon.
Egyébként az ismerősöm infúziót kapott és be is vitték a kórházba, olyan rosszul lett az utcán. Ott vizsgálgatták, nem találtak semmit, 1 hét múlva kiengedték.
Ez egyszerű frontérzékenység. Patikában lehet kapni Béres Antifront cseppet vagy kapszulát. Van akinek segít, van akinek nem. Ha nem áll más betegség a rosszullét hátterében, a frontérzékenységgel az orvosok nem tudnak mit kezdeni, mivel mind a mai napig nem tisztázott, hogy pontosan hogyan hat a szervezetre az időjárás és légnyomás változás.
Erős rosszullét esetén esetleg a kórházban adnak infúziót, megfigyelik a beteget, de egyebet ők sem tudnak tenni.
Kedves 3. válaszoló!
Mint írtam, nem a frontoktól van, azoktól függetlenül jelentkezik.
Valószínű rosszul tettem fel a kérdést. Gyakran szédülök és emiatt érdekelt, hogy ilyen esetben mit tudnak tenni a mentősök, orvosok. A tv-ben csupán felfigyeltem arra, hogy szédüléssel is mentőt hívnak egyesek és érdekelt, hogy mit tudnak segíteni.
Amúgy orvost váltottam, jövő héten találkozok vele, kiváncsi vagyok mit mond. Az előző orvos hallani sem akart neurológusról, sem semmiről, merthogy felesleges.
A vérnyomásom van, hogy jó, van, hogy alacsony. Ha szédülök, megmérem és sokszor olyankor is teljesen normális értéket mérek (120/80), viszont van amikor alacsonyabb (85/55).
De tényleg ahogy figyelem, nem tudom mihez kötni, hisz normális nyomással, frontmentes időben is előfordul a szédülés, elég gyakran. Látásom jó, voltam kivizsgáláson.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!