Szerintetek is így van? Kérlek olvassátok el?
Figyelt kérdés
Most lettem kilencedikes,és az osztályban mindenki soványabb nálam... 14 éves lány vagyok, és 167 cm és 52 kg... Nagyon kövérnek és csúnyának érzem magam mellettük... Szerintetek mennyit foggyak,hogy én is sovány legyek? mert szerintem most kövér vagyok még...2012. szept. 16. 22:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem meg a magasságodhoz,pont ideális ez a testsúly,én annó nagyon csinos,feszes voltam 52kilósan,pedig én 165 cm vagyok.
2/8 anonim válasza:
Te viccelsz?? Tök jó az alakod!!!! pont ideális!
3/8 anonim válasza:
Most komolyan ez a divat, hogy mindenki ropi akar lenni?
4/8 anonim válasza:
Nem attól függ az alakod hogy hány centihez hány kiló!!!!Hanem,hogy az a súly hol és hogyan oszlik el. Mennyi belőle az izom stb.... Ezt fogják már fel a 14-15 éves kislányok!!!Ezért lesznek bulimiásak meg öngyilkosak...
Térjetek már eszhez!!!Meg mikor a 11-12 éves kislány fogyókúrázik....-_-
5/8 anonim válasza:
4-es: akarod mondani anorexiások
kérdező: a tömeged a magasságodhoz képest tökéletes. ne törődj semmivel ;)
6/8 anonim válasza:
Ha Te ilyen testalkattal kövérnek látod magad, akkor menj pszichológushoz, mert súlyos önértékelési gondjaid vannak! Még 4-5 kilót hízhatnál is, nemhogy kövér vagy!
7/8 anonim válasza:
dehogy vagy kövér :D Buta viszont annál inkább :D
8/8 anonim válasza:
Kedves ötös nem nem anorexiást akartam írni,de örülök neki,hogy ilyen okos vagy! :) csókoltatlak:4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!