Mit tegyek? A barátnőmnek tömegiszonya van!
Nem mer kimeni az utcára mert azt mondja már 3 ember láttán tömeg iszonya van! Régebben depressziós volt! Mit tehetek én,
a barátja? Fontos! segítsetek!
húúú...az nagyon rossz.
Én a nagy bevásárlóközpontokban voltam régebben rosszul,szinte menekültem.Szerintem ezt igazán csak ő saját maga tudja kezelni,te nemigen tehetsz semmit.Én még goromba is voltam a párommal,ha biztatott vagy segíteni próbált.
100%,hogy a múltban történt valami!Az édesanyja,apja milyen? Zárkózott? Vannak barátaik? Eljárnak valahova?
Ez lehet egy fajta védekezési funkció,csak otthon érzi biztonságban magát. Lehet,hogy sok filmet látott amiben erőszak volt és attól retteg,hogy őt is megölik vagy megerőszakolják. (nem vicc,volt már ilyen)
Lehet az is,hogy kiskorában lenézték,megalázták,szekálták,és ez kihatott az összes emberre alkotott képére. (és csak kevés emberben bízik ,mint például benned.)
Szerintem először úgy kezd,hogy magadhoz öleled,és mikor mentek ki a lakásból mondogasd : Ne félj,megvédelek,mellettem semmi baj nem történhet,bíz bennem! ("fogadj fel" olyan barátaidat,amik a neki szimpatikusak lehetnek,és először csak velük találkozzon.
Ha kialakul egy barátság,jöhetnek az új emberek. (de mindezt lassan türelmesen,nem kell semmit siettetni,ha nem akarja őket látni,csak finoman.) De le kell szögezned,hogy nem minden ember ilyen jó,mert nehogy csalódás érje,és végképp nem akar majd emberek közé menni.Bármi történjék is,ha nem muszály ne hagyd el. Szüksége van egy emberre,akiben megbízik,és kiemeli őt a megszokott életéből.(Mivel neki sem jó így.)
Remélem segítettem,sok sikert előre is! :)
Elég sok olyan filmet látott már életében!
Nem jár el soha sehova!
Alig tudom néha kimozdítani otthonról!
(Eljárnak otthonról kérdés a szüleinek szólt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!