Barátnőmnek szülinapja lessz, nem tudom mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Én egy ezust karkötőt kaptam tőlle szülinapomra. Nem gondoltam túl drága ajándékra mert nem lenne rá pénzem, gondoltam parfümre de rengeteg van neki. Fogalmam sincs mivel ajándékozhatnám meg! (bocsánat a hibákért csak siettem) 14 éves vagyok.2010. febr. 24. 19:49
1/4 anonim válasza:
Aha, persze... siettél.
Na szóval: te ismered, te tudod, hogy mit szeret. Van kedvenc együttese ? Esetleg vegyél neki egy plüss macit, vagy kabalafigurát, szerencsehozó mütyürkét.
2/4 anonim válasza:
- Egy közös program (mozi, színház, koncert, vízilabda meccs stb.)
- kedvenc könyv (amire már régóta vágyik, de még nem vette meg)
- személyre szabott hímzett, neves törölköző
- egy felső, öv, kendő, táska stb.
- ékszer (bizsu: nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, karlánc, ha szereti az ilyeneket)
- dvd (egy jó filmmel, kedvenc színésszel stb.)
- kreatív hobby boltból üvegfestős, karckép, szalvéta technika, gyöngy stb. - feltéve ha szeret kézműveskedni
- kirándulás piknikkel
...
Most ennyi jutott eszembe!
3/4 anonim válasza:
Dvd,ékszer,különböző dísztárgyak,gyertya,óra,kép,neves bögre/törülköző,vicces fölíratos pólók stb.
4/4 anonim válasza:
valami nagyon finom csoki, mellé esetleg pezsgő, vagy valami jó minőségű bor . remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!