Barátnőmnek szívizomgyulladása van, most kezdték kezelni. Szerintetek elhívhatom buliba, vagy inkább csakis pihenjen? 19
Jézusom,hogy lehet ennyi eszed?!
Naná,hogy pihenjen,az egészsége az első... :S Hogy mersz ilyet megkérdezni? Ez baromi nagy felelőtlenség.
fontos háttér-információk: a barátnőm most szállt ki egy két éves kapcsolatból és más családi problémája is van, idegileg teljesen kivan tőle.. az egyetlen ami feledtette a bánatát, az a társaság.. és most kiderült ez a dolog (természetesen a gyógyulására koncentrál), az orvosok megmondták, hogy a sok idegeskedése rengeteget ront/nehezít a helyzetén.. ezért vacilláltam a két döntés között, és ezért nem is vetettem fel neki eddig az ötletet
a buli pedig a szomszédunkban lesz, egy laza.. kisvárosi dj bemutató partija..
de egy normális válasz is megtette volna (lsd:első válaszoló) hogy megerősítsen a döntésemben..
erről beszélek, hogy nem értesz semmit.. természetesen a bulit is a barátnőm kedvéért vetettem fel, és mivel a legjobb barátnőmről van szó, ma vele leszek, és a buli helyett filmezünk..
de látom nagyon rajta vagy az ügyön, köszönöm az aggódást mindkettőnk nevében :)
ezeken a szövegeken ő is nagyot kacagott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!