A barátnőmnek van egy olyan problémája h fáj a feje. Görcsöl. De szinte mindig. Hogyan segitsek neki?
Szia!
nem tudja ezt a barátnőd fejfájás elleni gyógyszerrel megszünteteni, a stresszt kéne megszüntetni és akkor elmúlna,
nekem ugyanez van, csak egy kicsit jobban kijött már, de az elején én is így kezdtem
nekem sedatív pc-t javasolt az orvos, az is homeopátiás az segített sokat..
az jó, hogya tervezel neki sok programot.
próbáljon meg meditálni, jógázni esténként, levendulás forró fürdő, lazítás
csak így lehet, ha meg tovább rosszabodik, és még több tetsi tünet is kijön, menjen el pszichológushoz
igazán nincs mit! szerintem az a legegyszerűbb, ha a folyadékkal kezditek, mármint, hogy figyel rá, hogy 2-3 lityi meglegyen, ha nem szokott sokat inni, először kezdje 1.5 literrel- napi szinten- és ha simán megy, akkor még fél literre emelje, aztán nyáron akár 3-4 et is megihat. Én sokszor iszom akár 5l- t is, amikor nagyon meleg van- én igényelem. De ezt ki kell alakítani- mármnt az igényt:) Az én 14 hós kisfiam már most iszik 1- 1.5 litert:))
szóval a folyadék legyen az első, ha az nem jött be, akkor kell további megoldásokat keresni. De ha nem iszik eleget, azon a meditáció sem fog segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!