Hogyan tudnám az erőnlétemet javítani krónikus betegségben?
Figyelt kérdés
14 éves korom óta vesebeteg vagyok és 17 éves korom óta rendszeresen járok művesekezelésre, most 23 éves vagyok ,srác. Volt egy nagyon kritikus időszakom amikor nagyon sokat kellett feküdnöm, 30 kilóra fogytam az izomzatom nagy részét elveszítettem. Most 50 kiló vagyok, de edzetlen, ezt gyógytornával és megfelelő táplálkozással értem el. Most már szabadon végezhetek kicsit összetettebb mozgásokat. Miféle lightos, de jó erőnlét fejlesztő gyakorlatokat tudtok? Nagyon szeretnék egy kicsit fejlődni. Ha valakinek van ötlete szívesen fogadom a tanácsát.2012. szept. 8. 15:56
1/2 anonim válasza:
Ha a gyógytornát folytatod az már nem elég?
2/2 anonim válasza:
Gyógytorna inkább, esetleg bicajozás, úszás (persze nem versenyszerüen). Nagyon kell vigyáznod a sporttal, kérdezd meg az orvost mit ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!