Krónikus fáradtság?
Külföldön is van háziorvos látogasd meg.
Először is csináltass - ő is ezt fogja sztem tanácsolni - vérkép, vizelet...
Az nem árt, és ki kell szűrni h nincs más bajod.
Pl fáradtság oka lehet egyszerű vérszegénység - a nők nagyrésze vérszegény és ez bizony idézhet elő pocsék állapotokat, erőtlenség, fáradtság vonalon...... ezt mindenképp nézesd meg! ha pl vérszegény vagy, a vitamin nem fogja megoldani! én voltam annyira vérszegény h 10 napon át kaptam vénásan vasat :(
Vizsgálat nélkül ki garantálhatja h nincs orvosilag gondod?
Aztán jöhet vitaminbomba ha mást nem találtak, de patikában addig is tudsz venni valamit, túladagolni nem kell azért.
Háát normálisan étkezni igen kell. Gyümi, zöldség, rizs, ...mindenképp kell. Hát meg husifélék. Ha nem is tonnaszámra.
Ha van erőd kicsikét sportolni. Pl bicaj, az nem olyan megterhelő, de mégis mozogsz. Vagy úszás, az is lehet kellemes. Vagy erőteljesebb gyaloglás, séta... a mozgásnélküli életforma sem egészséges. A mozgás oxigént termel benned, serkenti a vérkeringést, jobb lesz az anyagcserét, táplálékhasznositás stb stb.
Szval ne csak kajára koncentrálj :)
De létezik egy betegség Krónikus fáradtság néven...ezen a fentiek nem segitenek!!!
Mióta tart?
Orvost javaslok, menj el, zárjátok ki a szervi bajokat. Úgy is lehet ilyen gond h nem tudsz róla, nem érzel különösebben semmit.
Jobbulást kivánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!